NRC Group Norge søker Avdelingsleder Regnskap

NRC Group er en ledende totalentreprenør av samferdselsrelatert infrastruktur. Vi er Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur, i tillegg til at vi leverer tjenester som vei, havn, kai, broer og tunneler. Tjenestene inkluderer grunnarbeid, masseforflytning, sporarbeid, sikkerhet, elektro, telecom og signal, samt miljøtjenester som sanering og gjenvinning. 

Selskapets grunnverdier er troverdig, omtenksom og gründersjel, og det er det fundamentet vi bygger vår kultur på. Verdiene våre står sentralt i måten vi leder våre ansatte og våre prosjekter på, og de skal hjelpe oss med å ta de riktige beslutningene. 

Vi har hatt en betydelig vekst siden oppstart i 2011 og NRC Group Norge søker nå en Avdelingsleder regnskap til vårt hovedkontor på Lysaker. Stillingen er en nyopprettet rolle i vår regnskapsavdeling, og vi søker deg som vil være med på å bygge opp og utvikle avdelingen. 

Arbeidsoppgaver 
Som Avdelingsleder regnskap hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver og utfordringer. Du vil ha en sentral rolle i vår regnskaps- og økonomiavdeling, og du vil blant annet få ansvar for:

 • Regnskapsfunksjonene i NRC Group Norge
 • Lede, drifte og utvikle vår regnskapsavdeling 
 • Videreutvikle interne arbeidsprosesser og rutiner 
 • Systemeier for selskapets ERP-system 
 • Koordinere og kvalitetssikre oppgaver i regnskapsavslutningsprosessen, blant annet ved å sørge for avstemminger og kontroll 
 • Operativt ansvar for månedlige avslutninger 
 • Sammenstilling av underlag til rapportering
 • Lede arbeidet med kontantstrømprognoser 
 • Operativt ansvar for avslutning av årsregnskapene, herunder utarbeide årsregnskap og skattemeldinger for NRC Norge og datterselskaper
 • Koordinering mot revisor
 • Du vil rapportere til Økonomidirektør i NRC Group Norge, og vil være en sentral brikke inn mot selskapets økonomifunksjon

Hvem er du? 
Vi søker deg som har god og bred erfaring innen regnskap. Du motiveres av å jobbe med regnskap, og trives med å jobbe både operativt og strategisk. Du har relevant utdannelse innen regnskap og økonomi, gjerne innen revisjon og/eller MRR. I tillegg til at du er opptatt av å holde deg oppdatert på relevante lover og regler. 

Stillingen er en nyopprettet rolle der du vil få ansvar for å bygge opp avdelingen. Vi søker deg som trives med å ta ansvar og lede andre. Som Avdelingsleder regnskap vil du lede et team på 6 ansatte, og det er viktig at du er opptatt å få frem det beste i andre og at du ser potensialet. Det er en fordel at du har erfaring som avdelingsleder. 

NRC Group Norge er opptatt av utvikling og automatisering, og det er viktig at du har interesse for IT og digitalisering. Vi søker deg som ønsker å ta eierskap til selskapets ERP system. Det er en fordel med kjennskap til Unit 4 Business World Agresso, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du er nysgjerrig på system og prosesser, og at du er opptatt av å løse problemer og se forbedringer.

Vi tilbyr 

 • En sentral lederrolle i selskapets regnskapsavdeling
 • Mulighet for utvikling i et børsnotert selskap i vekst 
 • Et sterkt faglig og godt miljø med flinke og engasjerte medarbeidere 
 • Moderne lokaler sentralt på Lysaker i nærheten av Oslo 
 • Konkurransedyktige betingelser 

Spørsmål vedrørende stillingen bes rettet til Bjørg Fjell Rekruttering ved Karen Ingemundsen, e-post: ki@bjorgfjell.no. Telefon: 470 093 700 / LinkedIn

Søknadsfrist: Snarest og senest innen 29.11.20 

Bli kjent med Bjørg Fjell AS

Om arbeidsgiveren
NRC Group er Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur og utvikler tjenester som går utover dagens- og morgendagens krav. Vi tilbyr et komplett tilbud av tjenester til all transportrelatert infrastruktur. Vår visjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren og samarbeidspartneren innen utvikling av morgendagens infrastruktur. 


NRC Group har hatt en betydelig vekst siden oppstart i 2011 og har en omsetning på ca. NOK 6 milliarder. Vi er rundt 2 000 medarbeidere i Norge, Sverige og Finland og har hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. I tillegg til at vi har regionskontorer i Norge, Sverige og Finland. NRC Group er notert på Oslo Børs under ticketkode NRC . 


Lignende søk: Leder, Bygg / Anlegg / Håndverk