Porteføljeforvalter for bærekraftige strategier i DNB

En av Nordens største kapitalforvaltere søker spisskompetanse innen bærekraftstrategier 

Porteføljeforvalter for bærekraftstrategier i DNB

DNB Asset Management (DAM) søker en porteføljeforvalter for bærekraftstrategier. Vi er en ledende kapitalforvalter i det nordiske markedet med 160+ ansatte, deriblant Norges største team av aktive aksjeforvaltere. Vi har spissede sektorstrategier i verdensklasse, som i tillegg til å forvalte egne sektor- og tematiske produkter, gir innspill til de brede aktive produktene. Vi har holdt på med ansvarlige investeringer i over 30 år og vi ønsker å styrke satsningen vår videre. 

Om rollen
Som en del av vår satsning innen bærekraftige aksjefond vil du ha medansvar for forvaltningen av vårt globale ESG fond. Dette er et fond som bruker FNs bærekraftsmål som et rammeverk for porteføljekonstruksjon. Du vil analysere selskaper og industrier som er med på støtte opp om bærekraftsmålene. Du vil være med på selskapsanalyse og porteføljekonstruksjon, samt bidra til markedsføring av strategien både internt og eksternt. Videre vil du bidra med å bygge systemverdi rundt satsningen, inkludert investeringsprosess og strategiutvikling. 

Personlige egenskaper
For å lykkes i denne rollen må du ha erfaring fra både bærekraftsanalyse og porteføljeforvaltning samt solid akademisk forankring. Du er genuint interessert i aksjemarkedet og de problemene verden står overfor. Du trives med å jobbe i et miljø preget av høyt tempo og arbeidsinnsats. Du er en utpreget teamspiller som deler egne erfaringer og kompetanse, og du kommuniserer godt med kunder og kollegaer. Du forstår i tillegg behovet for et bærekraftig samfunn og de kommersielle mulighetene som bærekraftutfordringene skaper. Stillingen rapporterer til leder for aksjeinvesteringer.

Vi tilbyr
Stillingen gir store utviklingsmuligheter både faglig og personlig og er med på å bidra positivt til FN sine bærekraftsmål. Du vil jobbe sammen med noen av de beste i bransjen og du vil være en del av det største aktive kapitalforvaltningsmiljøet i Norge. DAM er en ansvarlig forvalter og en PRI Signatory.

Arbeidssted er i våre moderne lokaler i Bjørvika.

Spørsmål om stillingen kan rettes til porteføljeforvalter Audun Wickstrand Iversen på audun.wickstrand.iversen@dnb.no eller til leder for aksjeinvesteringer Knut Hellandsvik på knut.hellandsvik@dnb.no
 
Søknadsfrist 24. november.

 

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. 

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans