Kommersiell og selvstendig Investment Associate søkes

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Datum Group er en privateid gruppe av investeringsselskaper med investeringer innen private og børsnoterte selskaper samt råvarer og eiendom. Gruppens hovedvirksomhet er investeringer hvor Datum-selskapene utøver en aktiv rolle i å utvikle og vokse virksomheten gjennom oppkjøp så vel som organisk vekst. Datum Group er eid av Jan Haudemann-Andersen. Gruppens større investeringer er for tiden software selskapet Kahoot! AS, bioteknologiselskapet Vaccibody AS og teknologiselskapet TechStep ASA.


Datum opplever stadig økende arbeidsmengde og har derfor behov for å styrke teamet. Derfor søker vi etter en ny medarbeider til stillingen som Investment Associate med hovedfokus på analyser og investeringsoppfølginger. I stillingen vil du følge Datums investeringer fra innsiden og være en viktig bidragsyter for utvikling av analyser og strategiske vurderinger. Stillingen innebærer mulighet til å få innsikt i en rekke bransjer, arbeid med transaksjoner og praktisk forvaltning av investeringer.

Arbeidsoppgaver

 • analysere og vurdere investeringsmuligheter, herunder sektor- og selskapsanalyser
 • jobbe operativt med forretningsplaner, delta i diskusjoner som former utviklingen i våre selskaper samt forvalte og utvikle vår eksisterende investeringsportefølje
 • bidra med å gjennomføre investeringer fra A til Å
 • foreta finansielle analyser og verdivurderinger, forberede informasjonsmateriell og presentasjoner i forbindelse med transaksjonsprosesser
 • bistå i forhandlinger samt koordinere finansiell og juridisk due diligence
 • aktivt følge opp Datums nåværende og fremtidige engasjementer og på sikt representere Datum i ulike sammenhenger
 • utarbeide, gjennomgå og diskutere styremateriell i forbindelse med våre investeringer
 • være en ressurs for porteføljeselskapene ifm. strategi, oppkjøp, refinansiering etc.

Ønskede kvalifikasjoner
høyere utdannelse med sterke akademiske resultater

 • 2-7 års relevant erfaring
 • erfaring fra verdivurdering og transaksjonsprosesser i meglerhus, revisjonsfirma, konsulentmiljøer eller andre investeringsselskaper vil være en fordel
 • sterk analytisk med gode ferdigheter i Excel og PowerPoint
 • god muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
Som person er du selvstendig, initiativrik, strukturert og detaljorientert. Du må kunne jobbe godt i team så vel som på egenhånd, samt være en god relasjonsbygger mot våre selskaper og samarbeidspartnere. Du bør være fleksibel, like å ta forskjellige roller i ulike prosjekter og være komfortabel i en hektisk hverdag. Du må ha sterk interesse for aksjer og investeringsvirksomhet generelt.

Vi tilbyr
For rett kandidat kan vi tilby en variert arbeidshverdag med gode muligheter for faglig og personlig utvikling, opparbeide mange spennende relasjoner og få erfaringer fra mange morsomme prosesser og selskaper. Du vil bli en del av et hyggelig arbeidsmiljø preget av stort engasjement. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People John Ola Solheim på mobil 909 91 137 / john.ola.solheim@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Forsikring