Har du erfaring fra UBW lønn?

På vegne av en av våre kunder sentralt i Oslo søker vi lønnsmedarbeider med erfaring fra UBW Lønn. Oppdraget er et langvarig vikariat med mulighet for fast ansettelse. 

Som lønningsmedarbeider vil du blant annet ha ansvaret for: 

  • Løpende lønnskjøring
  • Saksbehandling (lønn)
  • A-meldinger
  • Oppfølging av sykefravær og permisjoner
  • Avstemming av lønn

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring fra lønnskjøring. Det er en fordel at du har erfaring fra UBW lønn og/eller fravær (vanlig saksbehandling). Du har kjennskap til relevant lovverk, og et ønske om å utvikle deg videre. Du har god tallforståelse, og gode kommunikasjonsevner - både norsk muntlig og skriftlig. 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Kontaktperson: Karen Ingemundsen // Rådgiver // Telefon 470 93 700 LinkedIn

Om arbeidsgiveren
Vi er Bjørg Fjell Rekruttering og vi har rekruttert medarbeidere til alle typer stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon siden 1985. Bjørg Fjell Rekruttering blir drevet med hjerte og hjerne som drivkraft. Vi har beholdt vår opprinnelige visjon for selskapet, og vi er i dag et av få norskeide bemanningsbyrå.

Bli kjent med Bjørg Fjell AS

Vi tilstreber at du skal ha færrest mulig kontaktpunkt i hele prosessen, ideelt faktisk bare ett. Våre medarbeidere blir derfor etter hvert godt kjent med hver enkelt jobbsøker. På den måten er det enklere for oss å yte personlig service - og for deg som jobbsøker skreddersyr vi løsninger etter dine behov og ønsker.


Lignende søk: Bank & Finans, Spesialist, Regnskap / Revisjon