Vi søker lønnsmedarbeider

På vegne av en av våre kunder sentralt i Oslo søker vi lønnsmedarbeider med erfaring fra Visma Lønn. Oppdraget er et langvarig vikariat med stor mulighet for fast ansettelse. 

Som lønningsmedarbeider vil du blant annet ha ansvaret for: 

  • Løpende lønnskjøring
  • Reiseregninger
  • A-meldinger
  • Oppfølging av sykefravær og permisjoner
  • Avstemming av lønn
  • Bistå dine kolleger med HR- og regnskapsrelaterte oppgaver 

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring fra lønnskjøring. Det er en fordel av du har erfaring fra Visma Lønn. Du har kjennskap til relevant lovverk, og et ønske om å utvikle deg videre. Det er viktig at du har god tallforståelse samt et øye for HR, og at du har gode kommunikasjonsevner - både muntlig og skriftlig. 

Ønsker du å ha ansvaret lønn hos vår kunde, kombinert med oppgaver innen regnskap og HR? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Kontaktperson Karen Ingemundsen // Rådgiver // Telefon 470 93 700 LinkedIn

Om arbeidsgiveren
Vi er Bjørg Fjell Rekruttering og vi har rekruttert medarbeidere til alle typer stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon siden 1985. Bjørg Fjell Rekruttering blir drevet med hjerte og hjerne som drivkraft. Vi har beholdt vår opprinnelige visjon for selskapet, og vi er i dag et av få norskeide bemanningsbyrå.

Bli kjent med Bjørg Fjell AS

Vi tilstreber at du skal ha færrest mulig kontaktpunkt i hele prosessen, ideelt faktisk bare ett. Våre medarbeidere blir derfor etter hvert godt kjent med hver enkelt jobbsøker. På den måten er det enklere for oss å yte personlig service - og for deg som jobbsøker skreddersyr vi løsninger etter dine behov og ønsker.


Lignende søk: Bank & Finans, Spesialist, Regnskap / Revisjon