Business Controller til Go-Ahead


Go-Ahead er et britisk børsnotert selskap, som opererer kollektivtransport i mange land og har ca 28.000 ansatte globalt. Go-Ahead Nordic er en paraplyorganisasjon for selskapets satsing i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapets første kontrakt i Norge er driften av persontogtrafikken på Sørlandsbanen, Jærbanen og Arendalsbanen, med trafikkstart 15.12.2019. Organisasjonen i Go-Ahead Norge AS består av 250 medarbeidere og hovedkontoret er i Stavanger. Økonomifunksjonen for Norge og deler av administrasjon er lokalisert i Oslo.


Go-Ahead Norge ønsker å skape et togtilbud som gjør hverdagen litt enklere og litt triveligere for folk som skal ut å reise. For å lykkes med dette er vi opptatt av å ansette engasjerte og resultatorienterte medarbeidere som trigges av å skape noe sammen. Go-Ahead Norge AS er i utvikling og søker nå etter en analytisk og kommersielt anlagt Business Controller til en nyopprettet stilling. Som Business Controller vil du bidra til å sikre gode, effektive og profesjonelle økonomi- og rapporteringsprosesser i den norske virksomheten. Business Controlleren vil være en sparringspartner til avdelingsledere, jobbe tett opp mot den kommersielle avdelingen og bli sterkt involvert i den videre utviklingen av selskapet. Rollen er plassert i økonomiavdelingen og rapporterer til  økonomisjef.

Arbeidsoppgaver   

 • ansvar for månedlig inntektsrapportering og oppfølging av tilhørende KPI’er
 • bidra i forberedelse og gjennomføring av budsjettprosess
 • bistå i strategiprosesser knyttet til kommersiell utvikling av virksomheten
 • ansvar for løpende oppfølging av økonomisk rapportering og prognoser  
 • utføre diverse analyser, kalkyler og business case
 • forbedring og videreutvikling av prosesser, rutiner, systemer og Excel-modeller
 • ad hoc-oppgaver, rapporter og analyser

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse på masternivå eller lignende
 • 2-4 års erfaring fra tilsvarende stilling
 • god forretningsforståelse og evne til å kommunisere på tvers av organisasjonen
 • meget gode ferdigheter i Excel og generelt gode IT-kunnskaper
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper
Vi søker etter deg som er forretningsorientert, analytisk og fremtidsrettet med en sterk lyst til å skape resultater. Du er initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser på egen hånd. Videre har du gode kommunikasjonsegenskaper, er uredd og tør å utfordre når det trengs. Den rette kandidaten forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og har en grunnleggende positiv og løsningsorientert innstilling.

Vi tilbyr
Go-Ahead Norge tilbyr en stilling i et selskap som forventer vekst innen en bærekraftig bransje i stor endring. Stillingen vil innebære faglig eierskap til arbeidsoppgaver og gode muligheter for å bidra og påvirke i et selskap som er i utvikling. Du vil bli en del av et lite økonomimiljø med positive, engasjerte og sosiale kollegaer i flotte lokaler sentralt i Oslo. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte Line Freitag på 976 10 501/line.freitag@financepeople.no eller Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeple.no
Alle henvendelser behandles konfidensielt.
 


Lignende søk: Bank & Finans, Spesialist, Transport / Logistikk / Lager