Analytiker til verdens ledende eiendomsrådgiver

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), et Fortune 500 og S&P 500 selskap med hovedkontor i Los Angeles, er verdens største rådgiver, megler, forvalter og investor innenfor næringseiendom. Selskapet har mer enn 100 000 ansatte og betjener eiendomsinvestorer og leietakere via mer enn 530 kontorer over hele verden. CBRE tilbyr et bredt spekter av integrerte tjenester, herunder forvaltning, transaksjoner og prosjektledelse, eiendomsadministrasjon, investeringer, verdivurderinger, utleie, strategisk rådgivning, eiendomssalg, lånetjenester og tjenester knyttet til eiendomsutvikling.


Eiendomsbransjen er i sterk endring, hvor gamle forretningsmodeller utfordres av ny teknologi, nye samarbeidsmåter, bærekraft og brukerorienterte løsninger. I CBRE er vi opptatt av å aktivt delta og være en av frontløperne i denne utviklingen. Til det trenger vi dyktige, endringsorienterte mennesker.

Nå er vi på jakt etter en analytiker til vårt Capital Markets/transaksjonsteam som jobber spesielt rettet mot virksomheter som eier næringseiendom. Arbeidsoppgavene vil ha hovedvekt på analyse, transaksjonsstøtte og utarbeidelse av beslutningsstøtte og presentasjoner. Du vil jobbe tett med det nordiske tverrfaglige teamet Nordic Capital Markets som har store ambisjoner om å styrke sin markedsposisjon betraktelig i de kommende årene. Nordic Capital Markets-teamet bistår investorer og eiendomsbesittere med strategisk rådgivning, kjøp, salg, finansiering og kapitalanskaffelse og ble i 2020 kåret til markedets beste rådgiver av Euromoney. 


Sentrale arbeidsoppgaver:

  • utarbeide relevante analyser i forbindelse med mulige investeringscaser
  • bistå i transaksjoner, både buy-side og sell-side
  • bidra til å forbedre og strukturere teamets prosesser og leveranser
  • forberede salgsmateriale, herunder pitcher, investorpresentasjoner og analyser
  • ad hoc analyser og prosjekter


Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdanning på Mastergradsnivå med sterke akademiske resultater
  • 1-3 års relevant erfaring innen transaksjonsavdelinger, investeringsbank eller konsulentmiljøer
  • høy analytisk kapasitet og solide ferdigheter i Excel og PowerPoint
  • god muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:
Som person er du selvstendig, initiativrik, strukturert og analytisk. Vi er på jakt etter deg med kommersiell forståelse og interesse for eiendom. For å lykkes i rollen bør du ha stor arbeidskapasitet og god gjennomføringskraft, samtidig som du er en stødig lagspiller og fleksibel til å ta tak i ulike oppgaver og prosjekter.


Vi tilbyr:
Å bli en av oss innebærer å jobbe sammen med en gjeng nysgjerrige og engasjerte kolleger.  Vi legger vekt på at jobben handler om mer enn kun hardt arbeid, og jobber kontinuerlig for at våre medarbeidere er tilfredse og får utviklet seg, både i hverdagen og gjennom utvekslingsopphold i vårt globale nettverk. Vi har en åpen og transparent organisasjon, hvor hver enkelt ansatt kan få påvirke måten vi jobber på. Hos oss får du mulighet til å utfordre bransjen, da vi kontinuerlig jobber for å utvikle nye tjenester og digitale løsninger som skal løse fremtidens eiendomsbehov. Vi holder til i moderne lokaler på Aker Brygge.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People ved Nora Lundstrøm på mobil 482 71 203 / nora.lundstrom@financepeople.no.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Spesialist, Eiendom / Eiendomsmegling