Junior Business Controller

Hver dag bruker mer enn 600 000 kunder ice mobilnett til å ringe, streame, snappe, og chatte. Siden 2009 har vi levert unik arealdekning til mobilt bredbånd, og i 2015 lanserte vi mobiltelefoni og ble landets tredje mobiloperatør. Vi er Europas raskest voksende operatør og vi bygger Norges mest moderne mobilnett som er klargjort for 5G.

Great Place to Work: I 2018 og 2019 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass, og i 2020 fikk ice 7. plass gjennom Great place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge. Med deg på laget skal vi sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap!

ice er i vekst og søker nå en sulten og nysgjerrig Junior Business Controller til sitt team. Stillingen er nyopprettet og innebærer arbeidsoppgaver innen rapportering, kostnadskontroll og -oppfølging, nøkkeltall og analyser. I stillingen vil du jobbe med økonomisk oppfølging av forretningsområdet ice Retail og de administrative enhetene, og bistå Senior Controllere med en rekke varierte oppgaver. Stillingen inngår i et team på åtte personer og rapporterer til Business Control and Management Accounts Manager. 


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • bidra i periodisk rapportering for ulike forretningsområder, herunder følge opp sentrale nøkkeltall
 • utføre ulike controllingoppgaver for ice Retail
 • ha ansvar for kostnadskontroll og avsetninger i de administrative enhetene
 • supportere Senior Controllere og Head of Business Control med controllingrelaterte oppgaver
 • forbedring og videreutvikling av prosesser, rutiner, systemer og Excel-modeller
 • ad hoc analyser og rapporter

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, minimum bachelorgrad
 • 0-3 års erfaring innen regnskap eller controlling, nyutdannede oppfordres også til å søke
 • sterk regnskapsforståelse
 • god i Excel og generelt god systemforståelse og -interesse
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både i engelsk og et skandinavisk språk

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er nøyaktig, men effektiv, og som ikke er redd for å ta tak i nye oppgaver og problemstillinger. Du stiller de riktige spørsmålene og jobber godt i team, samtidig som du evner å jobbe selvstendig og sørge for fremdrift og resultatoppnåelse. Som person er du nysgjerrig og ser etter muligheter for forbedring, og du tør å utfordre det etablerte. Struktur og ansvarlighet samt en god porsjon stå-på-vilje vil også være viktige suksesskriterier.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People ved Nora Lundstrøm på mobil 482 71 203 / nora.lundstrom@financepeople.no.


Lignende søk: Spesialist, Tech, IT / Tech /, Telekommunikasjon, Teleoperatør