Ønsker du å jobbe med lønn?

Vi er Bjørg Fjell Rekruttering og vi har rekruttert medarbeidere til alle typer stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon siden 1985. Bjørg Fjell Rekruttering blir drevet med hjerte og hjerne som drivkraft. Vi har beholdt vår opprinnelige visjon for selskapet, og vi er i dag et av få norskeide bemanningsbyrå.  

Til flere av våre kunder sentralt i Oslo søker vi nå etter lønnsmedarbeidere. Har du erfaring fra lønn og er ledig for oppstart omgående? Da vil jeg gjerne høre fra deg :) 

Som lønningsmedarbeider vil du blant annet ha ansvaret for: 

  • Løpende lønnskjøring
  • Reiseregninger
  • A-meldinger
  • Oppfølging av sykefravær
  • Avstemming av lønn

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring fra lønnskjøring - men nyutdannede oppfordres også til å søke. Du har kjennskap til relevant lovverk, og et ønske om å utvikle deg videre. Det er viktig at du har god tallforståelse, og at du har gode kommunikasjonsevner - både muntlig og skriftlig. Ønsker du å bli med på vår reise videre og jobbe med lønn hos en av våre kunder? 

Vi tilstreber at du skal ha færrest mulig kontaktpunkt i hele prosessen, ideelt faktisk bare ett. Våre medarbeidere blir derfor etter hvert godt kjent med hver enkelt jobbsøker. På den måten er det enklere for oss å yte personlig service - og for deg som jobbsøker skreddersyr vi løsninger etter dine behov og ønsker.

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson: Karen Ingemundsen, telefon470 93 700 / LinkedIn

Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om hva vi i Bjørg Fjell Rekruttering kan tilby deg! 

 

Om arbeidsgiveren
Sektor: Privat

Antall stillinger:3

Sted: Karenslyst Alle 2, 0213 Oslo

 


Lignende søk: Konsulent, Regnskap / Revisjon