Associate

Equip Capital er et ledende nordisk kapitalforvaltningsmiljø etablert i 2018. Selskapet består av et team på seks hvor alle har lang erfaring fra private equity (PE) og forvalter en portefølje av seks selskaper i Norge og Sverige. For sterkt motiverte kandidater med en interesse for investeringer og å utvikle gode selskaper kan vi tilby en unik mulighet til å være med å bygge opp et nytt PE-firma sammen med et av Nordens mest erfarne team.


Arbeidsoppgaver i tett samarbeid med kollegaer i Equip, ledelsen i porteføljeselskap og våre rådgivere og samarbeidspartnere:

  • kartlegge, foreslå og vurdere potensielle investeringer
  • analysere og verdivurdere nye og eksisterende investeringer
  • samarbeide med ledelse og styre om å utvikle våre selskaper
  • utarbeidelse av presentasjoner og rapporter for ledelsen og styret
  • bygge, vedlikeholde og videreutvikle finansielle modeller

Kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk eller teknisk utdannelse med solide resultater
  • 1-4 års erfaring fra meglerhus, kapitalforvaltning eller konsulentbransjen. Kandidater med sterk operasjonell bakgrunn kan vurderes gitt vilje til og potensial for å raskt levere solide investeringsanalyser i en prosjektbasert organisasjon
  • interesse for investeringer, strategi og utvikling av selskaper
  • meget gode ferdigheter i Excel og PowerPoint. Interesse for IT og digitale løsninger
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på engelsk og norsk

Personlige egenskaper:
Den ideelle kandidaten er selvstendig, driftig og har evnen til å kunne bidra i teamet fra dag én. Videre har kandidaten sterke analytiske ferdigheter, trives med å bearbeide store mengder informasjon og å omsette denne i konkrete resultater. For å lykkes i PE må dette kombineres med kommersiell teft og en interesse for forretninger. Evnen til å ta ledelse og kommunisere godt i samarbeidet med kollegaer, porteføljeselskap og rådgivere er en stor fordel.  

Verdier og ESG:
I Equip er vi stolte av å bygge et firma som tar mål av seg å levere sterk avkastning til våre investorer samtidig som vi bidrar til å løse viktige samfunnsutfordringer. Selskapet bygger derfor sin virksomhet på høye standarder til økonomisk, sosial og miljømessig bærekraft samt selskapsstyring (ESG). Vi forutsetter at alle ansatte tilslutter seg disse standardene samt firmaets verdigrunnlag (dokumentet «Equip Value Statement» tilsendes på forespørsel).

Vi tilbyr:
Som ansatt hos oss vil du bli en del av laget som bygger et moderne PE-firma med høye ambisjoner Du vil få muligheten til å løse store og meningsfylte oppgaver, godt støttet av et svært erfarent team som vil bidra til din læring og personlige utvikling. Vi tilbyr gode betingelser samt et ungt og inspirerende arbeidsmiljø med kontorer sentralt i Oslo.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte John Ola Solheim på 909 91 137/john.ola.solheim@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende. 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans, Forsikring