Økonomi- og regnskapsrådgiver

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


Vi søker deg med bakgrunn som autorisert regnskapsfører eller revisor til fast stilling hos internasjonalt selskap i Asker. 

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene vil bestå av regnskap, skatt og avgift. Du vil bli sterkt delaktig i utvikling av systemer og rutiner og det vil være gode muligheter for lederansvar for den rette kandidaten. 

Kvalifikasjoner 
Rett kandidat har høyere økonomisk utdanning og minimum 5 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra revisjon og/eller regnskap. Vi søker deg med interesse for regnskap, økonomistyring, skatt, avgift og selskapsrett. Videre har du sterk interesse for og solid kompetanse innenfor systemer.  Det kreves gode kommunikasjonsegenskaper muntlig og skriftlig både på norsk og engelsk. 


Personlige egenskaper

  • nøyaktig, strukturert og effektiv
  • kundeorientert og serviceinnstilt
  • potensiale til å lede andre 
  • stor arbeidskapasitet og evne til å ha mange baller i luften
  • gode samarbeidsegenskaper

Vi tilbyr 
En spennende stilling i et globalt selskap i vekst. Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med gode muligheter for utvikling. 
Konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted vil være Asker.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Line Freitag på tel 976 10 501 eller på line.freitag@financepeople.no alternativt Anne Hilde Nilsen på tel 975 89 490 eller på anne.hilde.nilsen@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende. 


Lignende søk: Bank & Finans, Spesialist, Regnskap / Revisjon