Selvstendig Financial Controller søkes til internasjonalt vekstselskap

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


Vi er et hurtigvoksende selskap som selger forretningskritisk software med hovedkontor i Norge og datterselskap i Tyskland, USA og England. Konsernet er private equity-finansiert og omsatte i 2019 for 9.6 millioner euro. Konsernet teller 60 resultatorienterte og engasjerte ansatte på tvers av alle markedene og fordelt på 19 nasjonaliteter. Konsernet har betydelige ambisjoner for videre vekst.

På bakgrunn av vekst og økt kompleksitet i den finansielle rapporteringen søker vi etter en selvstendig og initiativrik Financial Controller til en nyopprettet stilling i vårt økonomiteam. Teamet har frem til i dag bestått av CFO i tillegg til ekstern regnskapsfører, men vi ønsker nå å utvide teamet. Rollen vil være ansvarlig for den finansielle rapporteringen på selskaps- og konsernnivå og ha tett oppfølging av de utenlandske datterselskapene. Selskapet bruker SAP S4 som økonomisystem på tvers av alle landene, der vi har automatisert mange av de daglige oppgavene. Som Financial Controller hos oss vil du oppleve stor bredde i arbeidsoppgavene og være en nøkkelbrikke inn mot den finansielle rapporteringen. Du vil jobbe tett sammen med, og rapportere til vår CFO.

Arbeidsoppgaver:

 • ansvarlig for den finansielle rapporteringen på selskaps- og konsernnivå, herunder konsolideringsansvar
 • oppsett av årsregnskap, ligningspapirer og kontantstrøm, for Norge og for konsern
 • utvikle og sikre gode rutiner og prosesser rundt finansielle og regnskapsmessige problemstillinger
 • sørge for korrekt avstemming av aktuelle balanseposter på månedlig basis, herunder sikre riktig periodisering
 • følge opp rapporteringen fra de utenlandske datterselskapene
 • tett dialog med ekstern regnskapsfører og være kontaktpunkt mot revisor
 • valutasikring
 • ad hoc prosjekter

Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdanning, minimum på bachelornivå
 • minimum fem års relevant erfaring fra lignende rolle, revisjon eller regnskap
 • autorisert regnskapsfører er en fordel og autorisert revisor er en bonus
 • solid kompetanse innen finansiell rapportering og erfaring med å bygge opp en velfungerende rapporteringsplattform
 • nysgjerrighet og interesse for teknologi, og økonomiske IT-systemer, erfaring med SAP er en betydelig fordel
 • gode ferdigheter i Excel
 • flytende i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er selvstendig, initiativrik og har et ønske om å være med på å bygge opp en solid og velfungerende rapporteringsplattform hos oss. Som person vil du beskrive deg som nøyaktig og effektiv, samtidig som du evner å løfte blikket og tenke utenfor boksen. Du er en lagspiller som trives i samarbeid med andre og er ikke redd for å ta ordet i gruppen. Personlig trives du godt med å utfordre det etablerte og er saksorientert i diskusjoner. Er du i tillegg positiv, løsningsorientert og omgjengelig kan det godt være deg vi ser etter.

Vi tilbyr:
Som ansatt hos oss vil du oppleve stor grad av fleksibilitet og mulighet til å vise deg frem. Vi er et selskap med stor grad av vekst og utvikling, og for rett kandidat vil det være gode muligheter for utvikling både faglig og personlig. Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag med et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte John Ola Solheim på 909 91 137/jos@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august.


Lignende søk: Bank & Finans, Spesialist, IT / Tech /, Telekommunikasjon, Annet Bransje