Har du solid kompetanse innen Power BI? Vi jakter Business Intelligence Lead

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 3500 medarbeidere. Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende fire forretningsområder: Bygg & Eiendom, Samferdsel, Energi & Industri og Vann & Miljø.


Som et ledende ingeniør- og arkitekturselskap er vi opptatt av å være langt fremme på bruken av moderne teknologi og dataverktøy i alle ledd. Vår økonomi- og finansfunksjon jobber daglig med å skape innsikt og gode analyser basert på store datagrunnlag. For å styrke dette arbeidet ytterligere er vi nå på jakt etter en Business Intelligence Lead som vil være spydspissen i arbeidet med å bygge et ledende BI-miljø innen området økonomi og virksomhetsstyring. Rollen vil jobbe tett sammen med vår Data Engenieer på et mer teknisk plan, og tett sammen med våre business controllere og andre nøkkelpersoner for å sikre at gode og relevante analyser og visualiseringer etableres som styringsverktøy. Rollen vil ha bred interaksjon mot ulike roller i selskapet hos oss, men med spesielt fokus på å området innen økonomi og finans. Business Intelligence Lead rapporterer til Head of Controlling.

Ansvarsområder

 • tett samarbeid med beslutningstakere og business controllere for å utvikle rapporter som støtter opp om datadreven beslutningstaking innen økonomi og virksomhetsstyring
 • bygge relevante rapporter og analyser ved hjelp av Power BI
 • aktiv støttespiller på tvers av selskapets økonomifunksjon
 • visualisere dashbord på en brukervennlig og helhetlig måte
 • bidra til å sikre relevant og nøyaktig styringsinformasjon i selskapet
 • aktivt samarbeid med datavarehusarkitekt for å etablere nye datakilder til rapporteringsformål
 • systemeier og leder for datamodell og BI-verktøy for økonomi og virksomhetsstyring, sammen med Data Engenieer
 • veilede og holde kurs for superbrukere av Power BI


Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere kvantitativ utdanning på mastergradsnivå, fortrinnsvis innen økonomi, finans eller ind.øk
 • minimum fem års relevant erfaring fra tilsvarende rolle eller som konsulent, gjerne en kombinasjon av disse
 • erfaring med SQL programmering er en forutsetning for å lykkes i rollen
 • solid kompetanse i Power BI
 • grunnleggende kompetanse innen datamodellering og ETL, og et ønske om å utvikle deg videre innen teknisk kompetanse
 • du har et “UX-gen“ i kroppen som sikrer god brukeropplevelse på dine rapporter
 • flytende i norsk skriftlig og muntlig


Personlige egenskaper
Vi er på jakt etter deg som er genuint interessert i å forstå underliggende forretningsdrivere, er nysgjerrig og opptatt av å skape verdi. Du er analytisk anlagt av natur og kritisk til dine datakilder, samtidig som du er pragmatisk og opptatt av å finne gode og effektive løsninger. Andre vil beskrive deg som en lagspiller som er opptatt av å nå felles mål, og som trives godt med å hjelpe andre på teamet. Kvalitet i arbeidet er viktig for deg og du trives godt med å drive prosesser fremover med et engasjement som smitter over på andre. Detaljer er noe du er opptatt av, men du evner også å løfte blikket for å se de store sammenhengene.

Vi tilbyr
Som medarbeider hos oss blir du en del av et fremtidsrettet og inkluderende arbeidsmiljø, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Hos oss vil du oppleve stor variasjon i arbeidsoppgavene og gode muligheter til å bli synlig i organisasjonen. Som ansatt hos oss vil du få tilgang til firmahytter over hele landet, samt fri mellom jul og nyttår og i påsken, i tillegg til fem ukers ferie. Vi tilbyr ellers konkurransedyktige betingelser, med gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi holder til i moderne lokaler på Skøyen.  

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved John Ola Solheim på mobil
909 91 137john.ola.solheim@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august. / Due to summer holidays applications will be reviewed in August.


Lignende søk: Konsulent, Rådgivning / Konsulenter