Regnskapssjef NRC Norge

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Vil du være med på å lede NRC Norge gjennom en spennende vekstperiode? Vi ser etter en erfaren regnskapssjef med en strukturert tilnærming, analytisk innsikt og en løsningsorientert holdning. Dette er en sentral rolle hvor du vil samarbeide nært med økonomidirektøren for å styrke våre økonomiske prosesser og rapporteringer.

Som vår regnskapssjef vil du ha ansvaret for å utforme strategier og prosedyrer for avdelingen, lede ansettelsesprosesser og utvikle teamet, samt opprettholde en god dialog med konsernfunksjonen. Din rolle omfatter også all rapportering av regnskap og cashflow til konsernet, samt å sikre kvalitetssikring av rapporteringsgrunnlaget. Du vil være operativt ansvarlig for årsregnskapet og samarbeide tett med revisjonen. Videre vil du kontinuerlig jobbe med å optimalisere vårt ERP-system (Unit4 Business World/Agresso), samt sikre korrekt håndtering av skatt og avgift. Din innsats for å utvikle interne rutiner vil bidra til økt effektivitet og nøyaktighet.

Vi ser etter en kandidat som kan tilføre både faglig kompetanse og innovativ tenkning til vår økonomiavdeling. Ideelt sett har du en mastergrad innen økonomi og betydelig erfaring fra ledende roller innen økonomifeltet, gjerne fra bygg- og anleggsbransjen eller lignende prosjektorienterte virksomheter.

NRC Norge tilbyr en utfordrende lederstilling med rikelig mulighet for faglig og personlig vekst i et dynamisk arbeidsmiljø. Stillingen rapporterer direkte til økonomidirektøren for NRC Norge og er lokalisert på Lysaker Torg.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Rune Hope, tlf. 450 75 000 eller Andreas Ugland Virik, tlf. 930 04 949. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes senest innen 13. august 2024. Vi behandler søknader fra og med uke 32.

Om virksomheten

Vi jobber for at alt skal gå på skinner
NRC Group er blant de største totalentreprenørene i Norden innenfor infrastruktur knyttet til jernbane, trikk og t-bane. I tillegg driver vi utbygging av havner, kaianlegg og broer. Vi gjør hverdagen enklere for folk ved å bygge bærekraftig infrastruktur som knytter mennesker og byer sammen. Prosjektene våre bidrar til en effektiv, miljøvennlig og trygg reise for tusenvis av passasjerer hver dag.

Våre ansattløfter

  • Hos oss får du stor frihet til å forme din egen arbeidsdag og karriere – vi heier på deg og dine mål.
  • Du blir en del av et energisk arbeidsmiljø, og får jobbe med spesialister på tvers av Norden for å løse spennende samfunnsutfordringer.
  • Jobb med fremtidens infrastruktur, som utgjør en forskjell for deg, meg og samfunnet rundt oss.
  • Uansett om du jobber på kontor eller ute i prosjektene, er sikkerheten din det aller viktigste for oss – og det gjelder både sosialt og fysisk.

Selskapet har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2011 og har i dag omtrent 2000 medarbeidere, hvorav i overkant av 600 er i Norge. Selskapet er børsnotert og har en årlig omsetning på i underkant av 7 mrd. kr. NRC Group Norge består i dag av de tre divisjonene Anlegg, Bane og Miljø – og har hovedkontor på Lysaker.


Lignende søk: Leder, Bygg / Anlegg / Håndverk