Nordic Support søker daglig leder

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Nordic Support er et nyetablert regnskapsbyrå, med ambisjon om kraftig vekst og sterk støtte fra eierkretsen for å oppnå dette. Selskapet består av 8 ansatte, hvor flesteparten sitter i nye kontorer i Skien. Nordic Support har også kontorplasser i Oslo. Selskapets ønsker å bli fullskala regnskap- og support-selskap, med kunder i det vide land.


Nordic Support søker en kommersiell leder, med sterk regnskapsfaglig kompetanse, som vil være med å videreutvikle et selskap med en klar vekststrategi. Vi ser etter deg som er en kulturbærer og liker å bygge og utvikle team. Stillingen innebærer overordnet ansvar for 8 kompetente og motiverte ansatte som levere tjenester av høy kvalitet til sine kunder. Den rette kandidaten må være faglig sterk kombinert med evnen til å utvikle, motivere og lede ansatte. Stillingen vil rapportere til selskapets styre.

Arbeidsoppgaver:

 • daglig ledelse av selskapet
 • ansvar for egen kundeportefølje
 • videreutvikle selskapets salgs- og markedsaktiviteter og sikre nødvendig nysalg 
 • løpende dialog med nøkkelkunder; vedlikeholde og utvikle kunderelasjoner
 • ivareta og utvikle selskapets produkter og tjenester samt prismodeller
 • gjennomføre nødvendige endringsprosesser 
 • rapportere til selskapets styre og samarbeide med disse om utviklingen av selskapet


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, autorisert regnskapsfører er svært fordelaktig
 • 5-10 års relevant erfaring som revisor, regnskapsfører og/eller Business Manager
 • faglig sterk innenfor regnskap, skatt, avgift og selskapsrett. Gjerne erfaring med investeringsselskap
 • god økonomisk, kommersiell og strategisk forståelse
 • erfaring med å lede mennesker vil være en stor fordel
 • interesse for IT, erfaring fra implementering og optimalisering av systemer er en fordel
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig


Personlige egenskaper:
Den ideelle kandidaten er ambisiøs, involverende og en motivator med en sterk lyst til å skape resultater og videreutvikle selskapet. For å lykkes i stillingen er du selvstendig og liker å ta ansvar. Du driver dine egne prosesser og spiller dine kollegaer gode. Selskapets har profesjonelle eiere, og følgelig forventes det at den rette kandidaten har fokus på høy kvalitet på leveranser til kunder.

Det vektlegges at du har gode kommunikative evner og at du samarbeider godt med styret og de ansatte i selskapet, samtidig som du evner å utfordre i situasjoner der det er nødvendig. Videre er du tillitsfull og skaper gode relasjoner til kollegaer, eiere og andre samarbeidspartnere.  

Vi tilbyr:
Nordic Support tilbyr en sentral og utfordrende stilling i et selskap med vekstambisjoner og hvor den rette kandidaten vil få stor mulighet for påvirkning og innflytelse. Arbeidsmiljøet er godt og kjennetegnes med samarbeid. Konkurransedyktige betingelser, blant annet incentivpakke med opsjoner. Arbeidssted kan være Skien eller Oslo avhengig av kandidatens ønsker. Noe reisevirksomhet til Skien eller Oslo må man være forberedt på.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Anne Hilde Nilsen, Partner i FinancePeople, på mobil 975 89 490 eller anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august. / Due to summer holidays applications will be reviewed in August.


Lignende søk: Leder, Regnskap / Revisjon