Ønsker du å jobbe med ESG og ha muligheten til å påvirke endring i et internasjonalt konsern?

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

DeepOcean Group er en integrert leverandør av sikre, høykvalitets innovative tjenester og tekniske løsninger til subsea-industrien. Basert på en omfattende erfaring tilbyr DeepOcean et bredt spekter av subsea-tjenester innen survey og havbunnskartlegging, subseainstallasjon (SURF), sjøbunnsintervensjon, inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR) og fjerningsoppdrag. Denne sterke tjenesteporteføljen kombinert med en flåte av egne og kontrollerte spesialutstyr og støttefartøy gir DeepOcean mulighet til å sette sammen kosteffektive, skreddersydde løsninger for den enkelte kundes behov.

DeepOcean etterstreber kontinuerlig kundefokus og operasjonell høy klasse, støttet av et globalt team av profesjonelle og erfarne prosjektteam. Selskapet leverer innovative ingeniørløsninger og nøkkelferdig prosjektløsninger for komplekse offshoreoperasjoner.

Selskapet er en effektiv offshore service leverandør med operasjoner i olje & gass, offshore fornybar og kraftoverføringsindustrien med kontorer i Norge, Storbritannia, USA, Mexico, Guyana, Frankrike, Ghana, Gabon, Equatorial Guinea, og Kongo.


Ønsker du en sentral rolle innen bærekraftsrapportering hvor du får stor påvirkningsmulighet til å forme bærekraftsarbeidet i et verdensledende teknologidrevet konsern innen subsea?

DeepOcean styrker teamet og søker nå en dedikert og engasjert ESG Controller til nyopprettet stilling. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å gjøre en forskjell og samtidig være med å forme din egen hverdag. Du blir sentral i videreutviklingen av konsernets overordnede bærekraftstrategi og  -rapportering. Videre blir du en integrert del av både bærekraftsteamet i Stavanger og konsernøkonomi i Oslo, og det er derfor muligheter til å sitte begge steder. Stillingen vil rapportere direkte til Group Environmental Sustainability Lead. 

Arbeidsoppgaver:

 • bidra i gjennomføring av selskapets bærekraftrapportering, og at den er i tråd med aktuelt regelverk
 • bidra i implementering av ESRS/CSRD samt oppfølging av rapporteringen
 • være en støttespiller for våre ulike ESG-tiltak og aktiviteter
 • være en bidragsyter i utarbeidelse av konsernets årsrapport
 • inngå i team og jobbe tett sammen med andre sentrale ressurser i konsernet som bidrar inn i bærekraftsrapporten

Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk eller miljø/bærekraft utdannelse, gjerne på mastergradsnivå
 • minimum 2 års relevant erfaring, gjerne fra tilsvarende rolle i internasjonalt konsern, revisjon eller annen relevant erfaring
 • sterk i Excel og generelt god systemforståelse
 • erfaring med prosjektgjennomføring og prosjektledelse
 • kjennskap til relevante standarder og bærekraftsrapportering som GRI, TCFD, CDP osv
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være faglig stødig, nysgjerrig og ha høy gjennomføringsevne. Du må evne å løfte blikket samtidig som du har kontroll på detaljene, og du har en grunnleggende positiv og løsningsorientert innstilling. Videre har du analytiske ferdigheter og evne til å samle, analysere og presentere data. Du er også god på å etablere og vedlikeholde interne prosesser. Sterke samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper vektlegges tungt da du vil jobbe på tvers av fagområder og avdelinger i konsernet mot felles målbilde.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan DeepOcean Group tilby en spennende og utfordrende stilling hvor du får være med på videreutviklingen av et internasjonalt konsern i vekst. Det vil være store muligheter for både faglig så vel som personlig utvikling i en stilling som byr på krevende og varierte arbeidsoppgaver. Arbeidsmiljøet beskrives best som fremoverlent og internasjonalt, og er preget av hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer. Det er ikke uten grunn at vi ble kåret til "top climber" i årets Universum undersøkelse blant studenter. Selskapet holder til i sentralt beliggende lokaler i Vika i Oslo sentrum og i Stavanger, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, om å søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Madeleine Bjørkman på madeleine.bjorkman@financepeople.no / 977 67 773 eller Ulrik Langabø ulrik.langabo@financepeople.no / 930 05 357. Alle henvendelser behandles konfidensielt. På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august. / Due to summer holidays applications will be reviewed in August.


Lignende søk: Konsulent, Maritim / Shipping