Bedriftsrådgiver Handelsbanken Sandefjord

Nå skal vi utvide vårt team av bedriftsrådgivere i Sandefjord. Vi har en sterk markedsposisjon og med deg på laget skal vi styrke denne ytterligere!

Vi i Handelsbanken er stolte av å motta gode tilbakemeldinger fra våre kunder. Dette bekrefter at vår lidenskap for nær og god kundeservice virkelig gjør en forskjell. Våre kunder setter stor pris på at vi er fleksible, er tett på og at vi har et samarbeidsorientert forhold til dem. Vi er lett tilgjengelig og har korte beslutningslinjer.

Som bedriftsrådgiver hos oss, får du muligheten til å jobbe på tvers av bransjer og utvikle en bred kontaktflate i det lokale næringslivet. Gjennom å bygge langsiktige relasjoner med kundene, vil du bli en nær og viktig rådgiver for dem og kan tilby et bredt spekter av produkter, basert på deres behov. Du vil overta en etablert portefølje med kunder og sørge for at disse får god oppfølging, men også jobbe med å videreutvikle porteføljen med virksomheter som setter pris på en nær og god bankforbindelse.


Dine viktigste ansvarsområder og oppgaver vil være:

  • Forvalte og videreutvikle egen portefølje av bedriftskunder ved god rådgivning og behovsbasert salg av bankens produkter
  • Sikre gode kundeopplevelser gjennom salg, rådgivning, økonomiske analyser og kredittbehandling
  • Bidra til å synliggjøre Handelsbanken som en attraktiv bank gjennom utadrettet virksomhet

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:

  • Høyere økonomisk utdanning 
  • God økonomisk bakgrunn, gjerne fra bank, men erfaring fra andre økonomistillinger er også relevant
  • God kredittfaglig kompetanse er en fordel, men er ikke et krav
  • Gode analytiske evner og god forretningsforståelse er viktig
  • Har du erfaring fra bank eller finansinstitusjon i regionen, er det selvsagt en fordel, men det er ikke et krav

Personlig profil:

Vi søker deg som har en tillitsskapende og troverdig fremtreden. Du har god struktur i ditt arbeid, er løsningsorientert og er en god lagspiller. Du må være glad i kundekontakt og ønske å delta i aktiviteter for å utvikle porteføljen med nye kunder. Evne til å kommunisere godt, både muntlig og skriftlig, er derfor viktig.


Vi tilbyr:

Hos oss vil du komme til et hyggelig miljø med flinke kollegaer som virkelig bryr seg om kundene våre. Vi er veldig stolte av at vi har svært god score på kundetilfredshets- og medarbeidertilfredshetsmålinger og dette gjenspeiler seg i en stabil stab av medarbeidere og kunder som blir hos oss lenge.

Du vil også komme til et miljø der vi har kundens behov i sentrum, ikke aggressive salgsmål. Dette gjør at vi kan være reelle rådgivere for kundene og de stoler derfor på våre råd.
I tillegg til interessante arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø, vil du selvsagt også få konkurransedyktige betingelser, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte våre rådgivere i Skagerak Consulting, Erik Aasmundtveit tlf. 414 31 938 eller Geir Nordvold tlf. 938 28 100 for en uforpliktende samtale. Samtalen er selvsagt konfidensiell, om ønskelig også overfor våre oppdragsgivere.

Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i våre prosesser.

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft. Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

Om arbeidsgiveren

Handelsbanken tilbyr alle typer banktjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. Vår sterkt desentraliserte arbeidsform innebærer at det enkelte bankkontor har totalansvar for alle kunder innen sitt geografiske markedsområde. I Handelsbanken tar vi utgangspunkt i den enkelte kundes situasjon og behov, og utarbeider individuelt tilpassede løsninger.

Handelsbanken i Sandefjord har en meget sterk posisjon i markedet med svært lojale kunder og svært gode tilbakemeldinger fra kundene. Vi har en stabil stab på 16 dyktige medarbeidere som samarbeider tett om å betjene kundene våre, hvorav fem er bedriftsrådgivere. Vi har en sterk kultur med mye tillit til den enkelte og store muligheter til å påvirke måten vi jobber på.


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester