Vi skal vokse videre – vil du være med på å bygge opp kontoret på Råholt?

Romerike Sparebank er banken for deg som har hjertet i lokalmiljøet på Romerike. Banken er en totalbank for næringsliv, landbruk og privatkunder i hele regionen. Vi er en aktiv bidragsyter for næringsutviklingen i regionen, og støtter kultur, idrett og veldedige formål gjennom sponsorater og gaver.

Vi har ambisiøse mål for vekst og utvikling, og ønsker å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen bank/finans på Romerike. Historien vår strekker seg tilbake til 1887 og i dag er vi den største lokale sparebanken på Romerike. Med 75 ansatte fordelt på fire lokasjoner og en forretningskapital på over 20 milliarder kroner, er vi en betydelig aktør i regionen.


Romerike Sparebank brenner for lokalmiljøet og utvikling i regionen. For å øke vår tilstedeværelse på Øvre Romerike åpner vi en ny filial på Råholt.  Vi søker derfor etter både ferske og erfarne Kunderådgivere til vår privatmarkedssatsing. Du vil arbeide med bankbehovene til våre personkunder gjennom rådgivning og breddesalg innenfor lån, forsikring og sparing, i et dynamisk miljø der kundetilfredshet og kompetanse står i fokus. Vi søker deg som vet at gode relasjoner ikke kommer av seg selv og derfor tar ansvar for god, samt hyppig dialog med våre kunder. Romerike Sparebank er kjent for sin lokale forankring og vi ønsker å utgjøre en forskjell for regionen, derfor tror vi samtidig at den riktige personen for denne rollen har et stort engasjement for lokalsamfunnet. 

Er du klar for å ta et steg videre i karrieren din og ønsker å være med på å bygge opp vår lokale filial på Råholt?  Da håper vi å høre fra deg!

Vi oppfordrer også kandidater som er tidlig i karriereløpet og som har tidligere erfaring fra bank til å søke.

Arbeidsoppgaver:

 • etablere, utvikle og vedlikeholde gode langsiktige kunderelasjoner
 • behandle og vurdere søknader om finansiering
 • ansvar for kredittrisiko i egen kundeportefølje
 • gi råd om, og selge forsikringsprodukter
 • identifisere gode spareløsninger for kunder
 • delta i salgsfremmende aktiviteter og arrangementer
 • være en økonomisk rådgiver og sparringspartner for våre kunder
 • veilede kunder i bruk av automatiserte tjenester


Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse 
 • minimum 2-3 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis fra bank
 • erfaring med og sertifiseringer i kreditt og forsikring
 • erfaring med spareprodukter er en fordel
 • god fremstillingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig 


Personlige egenskaper
For å lykkes i denne rollen må du være en relasjonsbygger som trives med å jobbe tett med kunder. Du er selvstendig og har en sterk gjennomføringsevne, men trives også i faglige diskusjoner med dine kolleger. Som person fremstår du som trygg, kompetent og du evner å bygge tillitt både hos kunder og internt i banken. Vi tror også at lokal forankring og hjerte for lokalmiljøet er viktige faktorer for å trives i denne rollen.

Vi kan tilby
Romerike Sparebank er en bank med sterk lokal forankring og i denne rollen vil du komme tett på lokalmiljøet og være et nav i vår satsning på Øvre Romerike. Romerike Sparebank er den største lokale sparebanken på Romerike, men vi er allikevel et relativt lite team der alle samarbeider og drar i samme retning. Du vil ha korte beslutningsveier, mulighet til å påvirke bankens resultat og få være med på å sette retningen for vår tilstedeværelse i regionen. Som sparebank er vi engasjert og opptatt av å bidra i lokalmiljøet via. støtte til idrett, kultur og finansiering av lokalt næringsliv. Vi er straks klare for å flytte inn i nyoppussede lokaler i nærheten av Eidsvoll verk stasjon og kan tilby konkurransedyktige betingelser, stort ansvarsområde, et godt arbeidsmiljø og gode ordning for lån, forsikring og pensjon.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, om å søke via www.financepeople.no og ikke direkte til oppgitte kontaktpersoner. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Andreas Kleiven på +47 948 87 566/ andreas.kleiven@financepeople.no eller Jannicke Høiback Lunder på +47 928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt. På grunn av ferieavvikling vil søknader bli behandlet i august. / Due to summer holidays applications will be reviewed in August.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans