Pareto Securities søker Aksjeanalytiker(e)

Pareto er i sterk vekst, og trenger flere analytikere til egenkapitalsatsingen i Oslo. Vi søker deg som brenner for aksjemarkedet, besitter solid faglig kunnskap, og har gode kommunikasjonsevner. Rett kandidat har minimum to års erfaring fra arbeid innen aksjeanalyse, konsulentvirksomhet, industri eller lignende.

Vi tilbyr

  • En aktiv stilling midt i hjertet av en av Nordens største meglerhus
  • Flere sektorer kan være aktuelle – fellesnevneren er fokus på gode aksjecaser med stor grad av kundekontakt
  • Flatt hierarki og stor grad av selvstendighet i analysearbeidet
  • Konkurransedyktige betingelser

Søknadsfristen er 16. juni. Søkere vil bli kalt inn til intervju så fort som mulig, slik at stillingen kan bli besatt før søknadsfristen utløper. Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du kontakte Eirik Haavaldsen på telefon +47 24 13 21 20 eller Mats Herman Hjelmtvedt på telefon +47 22 01 58 30

Pareto Securities

Pareto Securities er en uavhengig fullservice meglerhus med en ledende posisjon i de nordiske kapitalmarkedene, samt en solid internasjonal tilstedeværelse innenfor sektorene teknologi, media og telekom (TMT), eiendom, industri og forbrukervarer, kraft og fornybar energi, helse, shipping, og naturressurser. Selskapet har sitt hovedkontor i Oslo, Norge, og har mer enn 450 ansatte fordelt over de nordiske landene, Storbritannia, Tyskland, Sveits, USA, Singapore og Australia.

Pareto Securities ble etablert i 1986 og er i dag en del av Pareto Group, som også tilbyr banktjenester, prosjektfinansiering og formuesforvaltning.

For mer informasjon, vennligst besøk: paretosec.com Linkedin 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans