Client Manager (kundeansvarlig) Eiendom & Entreprenør

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.
 

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

DNB Corporate Banking
Client Manager (kundeansvarlig) Eiendom & Entreprenør

Seksjon Eiendom & Entreprenør har hovedansvar for bankens største kunder innenfor eiendoms- og entreprenørbransjen og har bransjeansvaret for næringseiendom og bygg- og anleggssektoren i DNB Bank. DNB er markedsledende i Norge innen segmentet, som utgjør bedriftssegmentets største bransjeområde. Kundebetjeningen skjer i nært samarbeid med andre avdelinger i konsernet gjennom etablerte kundeteam. Seksjonen har et sterkt fagmiljø og arbeider helhetlig med større transaksjoner i tillegg til å være hovedbank for mange av de største selskapene i bransjen. Bransjen er viktig for overgangen til et bærekraftig samfunn og DNBs mål er å være den ledende grønne banken i bransjen. Gjennom kundedialogen er vi i en posisjon til å være en positiv pådriver til det grønne skiftet.

 

Som Client Manager (kundeansvarlig) vil du ha overordnet relasjons- og resultatansvar for kunder i egen portefølje og fungere som sparringspartner og strategisk rådgiver for Norges største eiendomsselskaper, entreprenører og investorer innen bransjen.

Stillingsinnhold:

 • Oppfølging av egen portefølje, herunder utarbeidelse og gjennomføring av handlingsplaner for det enkelte kundeforhold
 • Være en pådriver for en overgang til mer bærekraftige løsninger for kundene
 • Markedsføring, salg og relasjonsbygging overfor eksisterende og potensielle kunder
 • Ansvar for et godt samspill med DNBs brede produkt- og kompetansemiljøer på tvers av konsernet, herunder lede kundeteam og utøve aktivt kryss-salg
 • Utarbeide og tilpasse finansieringsløsninger fra ulike kapitalkilder for å løse kundenes behov for både kortsiktig og langsiktig finansiering, herunder prosjektfinansiering av større bolig- og næringsprosjekter
 • Utarbeide og presentere beslutningsgrunnlag for fremleggelse i bankens besluttende organer

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Du har høyere utdanning innen økonomi/finans med gode resultater og gjerne relevant erfaring fra bank/finans, revisjon eller eiendomsselskap. Stillingen innebærer direkte kundekontakt, og strategisk rådgivning, så erfaring fra dette er en fordel. Du har stor interesse for eiendom- og entreprenørvirksomhet og kan kjenne deg igjen i følgende beskrivelser:

 • Teamorientert med solide relasjonelle ferdigheter
 • Målbevisst, kommersiell, resultatorientert, initiativrik og kundeorientert, med evne til forhandlinger og salg
 • Velutviklet analytisk og strategisk tankegang, gjerne med erfaring fra analyse og risikovurderinger
 • Velorganisert og foretar klare prioriteringer
 • God kommunikasjonsevne skriftlig og muntlig, både på norsk og engelsk

Vi kan tilby et hyggelig og aktivt miljø med et til tider høyt arbeidstempo. Arbeidssted er Bjørvika, men noe reisevirksomhet må påregnes. Stillingen vil rapportere til en avdelingsleder i seksjon Eiendom & Entreprenør.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 22.05.2024

Kontaktpersoner: Pål Boger, mob 918 41 918 og Olav T. Løvstad, mob. 909 40 750

 

I søknadsprosessen trenger du kun å laste opp din CV og svare kort på noen stillingsrelaterte spørsmål. Søknadsbrev er ikke et krav, men du kan selvfølgelig laste det opp som et vedlegg om du ønsker.
 

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.
 

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Bank & Finans