Er du analytisk, fremoverlent og initiativrik? Er du vår nye Business Analyst?

 

Kavlikonsernet er et norskeid næringsmiddelselskap med virksomhet i Norge, Sverige, Finland og UK. I Norge er selskapet kanskje mest kjent for smøreostene fra O. Kavli og meieriproduktene fra Q-Meieriene, men Kavlikonsernet tilbyr også et bredt utvalg av produkter fra merker som HaPå, Druvan, Korni, Johnny's, Eriks, Castle MacLellan og Primula.

Kavli omsetter for over 4,5 mrd. kroner og har ca. 900 ansatte. Kavli er i god vekst og jobber for å vokse videre både gjennom eksisterende eierskap og gjennom oppkjøp. Konsernet er eid av den allmennyttige stiftelsen Kavlifondet, som deler ut hele overskuddet til gode formål innen humanitært arbeid, forskning og kultur.


Vi er på utkikk etter en analytisk og fremoverlent Business Analyst til vårt Business Performance & Analysis team. Rollen er nyopprettet og for den rette personen vil det være mulighet til å forme egen rolle. Teamet har bl.a. ansvar for analyse, M&A, business controlling, og treasury i konsernet. Som Business Analyst vil du jobbe med et bredt spekter av arbeidsoppgaver og på tvers av et internasjonalt konsern. Du vil få muligheten til å jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer i et engasjert, dynamisk og kompetent miljø. Du vil jobbe tett med både datterselskaper, konsernledelsen og CFO. Stillingen rapporterer til Finance Manager.

Drives du av å bidra til gode beslutninger og lønnsom vekst? Da kan dette være den rette muligheten for deg.

Arbeidsoppgaver:

 • utføre analyser for å skape innsikt og gode beslutningsgrunnlag for konsernledelsen og styret
 • delta i ulike strategiske prosjekter, herunder M&A-aktiviteter, forretningsutvikling, forbedringsprosjekter og strategivurderinger
 • oppfølging av datterselskaper, inkludert månedsrapportering og fungere som en sparringspartner og utfordrer ut i organisasjonen
 • delta i budsjett- og estimatprosesser
 • bistå med likviditetsprognoser og sørge for tilstrekkelig likviditet i konsernet
 • finansiell risikostyring, herunder håndtering av valutaeksponering
 • opprettholde relasjoner med bankgruppen og bistå med bankrapportering og refinansiering ved behov


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minimum 2 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis fra konsulentvirksomhet, revisjon, controlling eller lignende stilling
 • erfaring fra treasury vil telle positivt, men er ikke et krav
 • erfaren bruker av Excel. Erfaring med Excel-modellering og kjennskap til Power BI vil telle positivt
 • god fremstillingsevne både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:
For å lykkes i denne rollen tror vi det er viktig at du er proaktiv, selvstendig og nysgjerrig på å lære nye ting. Du har en analytisk tilnærming, og du må evne å løfte blikket og se helheten samtidig som du har kontroll på detaljene. Du har en god forretningsforståelse og evner å omsette tallmateriale til gode analyser, innsikt og anbefalinger. Du kan drive prosesser på egenhånd, samtidig som du har gode samarbeidsevner og trives med å bygge relasjoner på tvers av konsernet. Som person er du strukturert og har en god gjennomføringsevne. Videre er det viktig for oss at du er engasjert, motivert og ønsker å bidra til å drive selskapet videre.

Vi tilbyr:
Vi kan tilby en variert stilling i et internasjonalt konsern med lang og stolt historie. Kavli er det eneste matvarekonsernet i Norge som eies av en allmennyttig stiftelse og alt overskudd deles ut til allmennyttige formål. Som ansatt i Kavli er du en viktig del av dette og vi tror at de beste resultatene skapes av mennesker som sammen vil, våger og vinner. Vi er opptatt av å utvikle våre medarbeidere og tiltrekke oss nye lagspillere som vil vinne sammen med oss. Du vil bli en del av et faglig sterkt miljø som spiller hverandre gode og sammen brenner for å utvikle selskapet videre slik at vi kan skape ytterligere verdier for gode formål.  Vi holder til i nyoppussede lokaler ved Slottsparken med gode treningsfasiliteter, garderobe, kantine og sykkelparkering.

Er du klar for å bli en del av laget? Vi gleder oss til å høre fra deg.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Jannicke H. Lunder på mobil
928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no eller John Ola Solheim 909 91 137/john.ola.solheim@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 


Lignende søk: Konsulent, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG