Regnskapssjef til ledende entreprenørselskap

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Vedal er en av landets ledende bygg- og eiendomsbedrifter og har som mål å være best på utvikling, planlegging og gjennomføring av eiendoms- og byggeprosjekter. Vår viktigste ressurs er våre ansatte, de er kjernen i virksomheten vår og de som sørger for at vi leverer de beste resultatene.

Vedal vokser, og vi ønsker å ansette flere dyktige mennesker som vil være med å løfte frem, utvikle og realisere noen av Østlandets mest spennende prosjekter.

Vedal Entreprenør er en del av Vedal-konsernet. Konsernet har ca. 260 ansatte og har de senere årene omsatt årlig for om lag 3 milliarder kroner. Konsernet er eid av Vedal-familien og de ansatte.


Vedal Entreprenør, et av Norges største og ledende entreprenørselskaper, vokser videre og søker nå en operasjonell og faglig sterk regnskapssjef. Du vil få en sentral rolle i økonomiavdeling med operativt regnskapsansvar for selskapet, og du vil samarbeide tett med både ledelsen, driftsorganisasjonen og konsernøkonomi. Arbeidshverdagen krever at du både er operativ og evner å løfte blikket og jobbe på et overordnet nivå. Stillingen rapporterer til økonomisjef.


Arbeidsoppgaver
 

 • være ansvarlig for regnskapet og regnskapsavdelingen til et av Norges største entreprenørselskaper
 • ha fagansvar for regnskap, skatt og avgift i selskapet
 • operativt utføre avstemming og sikre kvalitet ifm periode- og årsavslutning
 • være ansvarlig for årsoppgjør med regnskap, skatteberegning og ligningspapirer
 • være ansvarlig for myndighetsrapportering
 • ha tett dialog med og gi støtte til økonomisjef
 • bidra i videreutvikling av systemer og forbedring av prosesser, herunder effektivisering og digitalisering av interne rutiner og kontroller
 • være en sentral bidragsyter i regnskapsteamet i konsernet
 • prosjekter og ad hoc-oppgaver Ønskede kvalifikasjoner
 

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minimum 5 års relevant erfaring fra tilsvarende rolle og/eller revisjon
 • meget god kompetanse i regnskap a-å, skatt og avgift
 • erfaring fra større virksomheter er en fordel, helst bygg- og anlegg eller annen prosjektvirksomhet
 • gode ferdigheter i Excel, og forståelse og interesse for systemer og digitalisering
 • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevnePersonlige egenskaper

For å lykkes og trives i stillingen må du være strukturert, analytisk og operativ. Det er viktig at du klarer å holde oversikten og se de store linjene, og at du evner å skille mellom viktige og mindre viktige oppgaver. Videre må du være initiativrik og ha høy gjennomføringsevne, og du må motiveres av faglige diskusjoner og samarbeid med kollegaer. Selskapet og konsernet er i kraftig vekst, og det er viktig at du trives med fart og endringer og liker å utfordre etablerte praksiser for å finne nye effektive løsninger. Stillingen vil få en bred kontaktflate i konsernet, så at du er positiv og serviceinnstilt er en selvfølge. 


Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Vedal Entreprenør tilby en faglig utfordrende og spennende stilling hvor du får være med på å videreutvikle et av landets største og ledende entreprenørselskaper. Det vil være store muligheter for faglig så vel som personlig utvikling i en stilling som byr på varierte arbeidsoppgaver i et profesjonelt uformelt arbeidsmiljø preget av hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer. Selskapet holder til i representative, egeneide lokaler på Vækerø, og det tilbys konkurransedyktige betingelser. Alle ansatte får tilbud om å bli medeiere i Vedal-konsernet.Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø, Partner i FinancePeople, på
930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Alle søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Leder, Bygg / Anlegg / Håndverk