Chief Financial Officer Småkraft AS Bergen, Norge

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Småkraft eier og drifter over 200 kraftverk, og er Europas største småkraftprodusent. Sammen med over 900 grunneiere over hele Norge, samarbeider vi om å produsere mer enn 2000 GWh fornybar strøm i året.

Det er nok til å dekke det årlige forbruket hos over 125 000 husholdninger. Totalt har vi 34 ansatte fordelt over våre kontorer i Bergen, Sandnes, Lillestrøm, Harstad, Flatanger, Verdal og Oslo, samt Gävle i Sverige.

Chief Financial Officer
Småkraft AS
Bergen, Norge

Vi søker nå en ny CFO med bred erfaring fra finans, fortrinnsvis fra internasjonal virksomhet. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og har ansvar for finansteamet. Som CFO i Småkraft vil du få ansvar for å videreutvikle og gjennomføre en omfattende finansstrategi for å fremme og sikre vekst i et av de ledende selskaper innenfor fornybar energi i Norge.

Ansvarsområder

≈ Lede finansieringen av konsernet, inkludert oppfølging av investorer, banker og eiere.
≈ Ledelse av konsernets økonomi og finansteam.
≈ Ansvar for selskapets finansierings- og kapitalstrategi.
≈ Optimalisere finansielle prosesser og rutiner.
≈ Overordnet ansvar for finansiell kommunikasjon.

Kvalifikasjoner
≈ Du er kommersiell og besitter analytiske og strategiske evner.
≈ Solide kunnskaper om økonomiske og finansielle prinsipper og praksis, og evner å støtte beslutninger med faktabaserte analyser.
≈ Du må være motivert og energisk for å oppnå mål, samt inspirerer og motiverer teamet til suksess.
≈ Har en tydelig og overbevisende kommunikasjonsstil - tilpasset ulike målgrupper og situasjoner – på både norsk og engelsk.
≈ Viktig å være tilpasningsdyktig og kunne håndtere utfordringer konstruktivt, samt opprettholde ro og fokus under press.
≈ Relevant ledererfaring er nødvendig.
≈ Mastergrad i finans, økonomi eller tilsvarende.

Hvorfor jobbe for Småkraft?
≈ Kultur og verdier: Småkraft verdsetter integritet, ansvarlighet og etikk, og søker en CFO som deler dette og vårt engasjement for å gjøre en positiv innvirkning for både lokalsamfunn og miljø.
≈ Skap endringer: Din rolle har en direkte og indirekte innvirkning på lokal stedsutvikling, og du vil se en betydelig positiv effekt for enkeltpersoner og lokalsamfunn.
≈ Spennende prosjekter: Du vil få ta del i å løse unike utfordringer knyttet til utvikling og drift av småskala vannkraftverk både i Norge og Sverige. Dette innebærer å håndtere komplekse finansielle og ledelsesmessige oppgaver.
≈ Samarbeid i team: I tillegg til å være en del av selskapets ledergruppe, vil du samarbeide med bransjeledende eksperter; teknologer, miljøspesialister og prosjektledere. Vårt samarbeid fremmer kreativitet, læring og utveksling av ideer og løsninger, og sammen jobber vi mot felles mål.
≈ Karriereutvikling: Vi legger vekt på profesjonell utvikling, og ser på din suksess som vår suksess. Det er vår ambisjon at ny CFO vil utvikle seg i rollen.
≈ Fleksibilitet og balanse: Vi verdsetter balansen mellom arbeid og fritid, og tilbyr fleksible arbeidstidsordninger, som gir deg muligheten til å tilpasse arbeidsdagen etter dine behov og livssituasjon.

For nærmere opplysninger ta kontakt med våre rådgivere i Belsenso Executive; Ole T Moy, 92 88 33 11 / otm@belsenso.com eller Ole-Magnus Askholt Moy, 97 30 34 44 / omm@belsenso.com.

Interesserte kandidater oppfordres til å sende inn sin CV og et følgebrev, der de beskriver sin relevante erfaring, ved å klikke på søk

 


Lignende søk: Leder, Kraft / Energi