Senior Business Controller søkes til markedsleder med fokus på bærekraft og sirkulærøkonomi

Norsk Gjenvinning er et norsk konsern eid av PE-selskapet Summa Equity som jobber gjennom ulike plattformer for å akselerere verdens overgang til sirkulærøkonomi. Gjennom våre plattformer bidrar vi daglig til å øke graden av resirkulering og ombruk i samfunnet. Konsernet opplever økende interesse for våre tjenester og er i en periode med god vekst.

Urban Reuse er en plattform i Norsk Gjenvinning-konsernet, som jobber med å bidra til bærekraftig ombruk av by og bygg. Plattformen består av 9 operative datterselskaper med til sammen over 750 motiverte ansatte som leverer spesialiserte tjenester innen riving, rådgivning, sanering, tjenester relatert til rehabilitering av bygg og infrastruktur, samt industriell rengjøring. Plattformen omsetter i dag for i overkant av 1.7 milliard kroner.


Urban Reuse er i vekst og vi søker i den forbindelse en erfaren Business Controller til å styrke teamet vårt. Som Senior Business Controller vil du inneha en bred rolle og jobbe med virksomhetsstyring på tvers av selskapene i Urban Reuse. Du vil jobbe med å videreutvikle vår rapporteringsstruktur, prosjektoppfølging og bistå med ulike analyser. Stillingen vil jobbe tett med økonomi- og prosjektansvarlige i de ulike selskapene, samt andre ressurspersoner på tvers av plattformen for å gi verdiskapende støtte. Du vil bli en del av et dynamisk og kompetent miljø som brenner for å utvikle Urban Reuse sammen. Stillingen vil samarbeide tett med og rapportere til CFO i plattformen.

Arbeidsoppgaver

 • bistå med løpende månedsrapportering i plattformen, både på selskaps-, avdelings-, og prosjektnivå
 • bistå i utarbeidelse av budsjetter- og prognoser
 • videreutvikle og harmonisere rapportering på tvers av plattformen og støtte datterselskaper i utvikling av deres rapportering
 • lønnsomhetsanalyse og etterkalkyle på prosjekt- og segmentnivå
 • sikre god internkontroll og etterlevelse av retningslinjer og lovgivning
 • bistå i forbindelse med revisjon
 • bistå i arbeidet rundt M&A, herunder integrasjon av nye selskaper


Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse på bachelor- eller mastergradsnivå
 • minimum 3-5 års relevant erfaring, fortrinnsvis fra controlling, økonomistyring eller revisjon fra prosjektbasert virksomhet, erfaring fra bygg og anlegg vil telle positivt
 • god regnskapsforståelse og erfaring med prosjektbasert rapportering
 • gode kunnskaper i Excel
 • erfaring med Xledger og PowerBI er fordelaktig, men ikke et krav
 • god fremstillingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er selvstendig, ansvarsbevisst og har en god evne til å få ting gjort. God struktur vil være viktig for deg og du leter alltid etter forbedringsmuligheter slik at du få gjort jobben så effektivt som mulig. Du er av natur fleksibelt anlagt og trives godt med å mange baller i luften. Teamarbeid er viktig for deg og du vil evne å kommunisere godt med ulike mennesker i og utenfor selskapet. Videre tror vi det er viktig at du er engasjert og en som ønsker å være en aktiv bidragsyter.
 
Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Da kan det være deg vi ser etter.

Vi tilbyr
Som ansatt hos oss vil du oppleve en meningsfull og spennende jobb i et bærekraftig selskap med positiv utvikling. Du vil oppleve lærerike og varierende oppgaver på tvers av en rekke selskaper, og det vil være gode utviklingsmuligheter i Urban Reuse og i NG-konsernet. Selskapet kan tilby et godt arbeidsmiljø med motiverte, engasjerte og kompetente kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en fleksibel arbeidshverdag. Arbeidsstedet vil være Oslo regionen, men noe reisevirksomhet må påregnes.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved John Ola Solheim på +47909 91 137 /john.ola.solheim@financepeople.no eller Jannicke H. Lunder på +47 928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende.

 


Lignende søk: Konsulent, Industri / Produksjon