Er du på jakt etter en rolle som CFO i et spennende vekstselskap?

PetXL tilbyr et av markedets beste og bredeste utvalg av utstyr til alle typer kjæledyr. Vi består i dag av 15 varehus, 8 hundefrisør salonger, 4 veterinærklinikker og 3 nettbutikker. Hos oss vil du finne over 300 kompetente, hyggelige og dyreglade kollegaer - og det blir stadig flere. Markedsledende teknologi, brukervennlighet, vareutvalg, lynrask levering, markedsføring og analyser gjør PetXL til Norges råeste dyrebutikkjede. Kundene forbinder PetXL med konkurransedyktige priser, bredt utvalg, rask kundeservice og en uforglemmelig kundeopplevelse.


Har du lyst til å ta del i en spennende vekstreise hvor vi jobber med å tilby markedets beste utvalg av utstyr til kjæledyr? Vi er på jakt etter en ny CFO som skal bidra til verdiskapingen og inneha det overordnede ansvaret for selskapets finans, økonomi og regnskapsfunksjon. Rollen vil være en nøkkelressurs i dialogen med styre, eiere og finansielle institusjoner, og fungere som styresekretær i selskapet. Som CFO hos oss vil du være CEO sin høyre hånd, med fokus på å sikre løpende oppfølging av selskapets resultater i henhold til fastlagte strategier og målsettinger, herunder resultatoppfølging, strategiprosess og finansiering av selskapet.

Arbeidsoppgaver

 • utvikling av en sterk økonomi- og regnskapsfunksjon, samt personalansvar for alle som jobber med disse funksjonene
 • periodisk rapportering av resultater og økonomisk/finansiell stilling
 • bidra til effektivisering av kapitalbruk i selskapet og styre kapitalbruk (capex) i henhold til strategi, herunder godkjennelse, analyse- og beslutningsunderlag, samt oppfølging av investeringer
 • overordnet ansvar for regnskapsproduksjon og lønn, i tillegg være kontaktpunkt mot revisor
 • lede lederteamets strategiske arbeid og utvikling av selskapet sammen med CEO
 • styrerapportering og deltagelse i styremøter, herunder oppfølging av styrets beslutninger
 • sikre transparente tallsett for sammenligning av nøkkeltall og utarbeidelse av relevante analyser
 • kredittstyring i forhold til å sikre optimal og hensiktsmessig finansiering på kort og lang sikt, samt løpende kontakt med bankforbindelser
 • ansvar for selskapets M&A-aktivitet


Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse innen økonomi, finans eller annen relevant kvantitativ utdanning
 • minimum fire års relevant erfaring fra lignende stilling i børsnoterte eller PE-eide selskap, gjerne erfaring fra internasjonal virksomhet
 • bred erfaring innen økonomi, regnskap og finans, med dokumenterbare resultater
 • ledererfaring og erfaring fra varehandel vil være en stor fordel
 • solid systemkompetanse og erfaren bruker av PowerPoint og Excel
 • god formuleringsevne på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig


Personlige egenskaper
For å håndtere rollen som CFO hos oss tror vi du er en ansatt som er trygg i deg selv og har en fast og tydelig lederprofil. Vi er et selskap i vekst og er under stadig utvikling, så for å trives i rollen fordrer det at du er fleksibelt anlagt og er sterk på samarbeid med andre. Du er analytisk av natur og evner å raskt skaffe deg et overblikk over sammensatte problemstillinger og er sterk på prioritering. Som person er du initiativrik og uredd, åpen og inspirerende. Du motiveres av å sitte tett på detaljene og trigges av å skape verdi for selskapet du jobber i. Det å bygge relasjoner er noe du trives godt med og du er klar og tydelig i kommunikasjonen din.

Hva vi tilbyr
Hos PetXL finner du en kultur der vi belønner mennesker som bidrar, noe som gjennomsyrer hele organisasjonen. Det er store muligheter for deg som ønsker å vokse med ansvar. Vi har regelmessige forum for tilbakemelding, gir tydelige karriereveier og en åpen kommunikasjonskanal for å oppmuntre de ansatte til å engasjere seg. En av verdiene våre er at vi hjelper hverandre når og hvor det trengs, selv om det kanskje ikke er en del av stillingsbeskrivelsen. Vi er et team som hjelper hverandre med å komme videre. Velkommen med søknaden din!


Virker dette interessant, ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved John Ola Solheim på mobil 909 91 137john.ola.solheim@financepeople.no eller André Herlofsen på mobil 934 80 266 / andre@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Lignende søk: Leder, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG