Vil du være en del av vårt salgsteam i Heimdal Forvaltning?

Vil du være en del av vårt salgsteam i Heimdal Forvaltning?
Heimdal Forvaltning består i dag av 12 dedikerte medarbeidere. Med sterk vekst og økende interesse for våre fond trenger vi flere flinke folk på laget.

Du vil ha bred kontaktflate mot øvrige deler av organisasjonen, og samarbeide tett med forvaltningsteamet. Som selger hos oss vil du få ansvaret for å videreutvikle egen kundeportefølje og ta kontakt med nye kunder. Du har stor interesse for finans, gjerne et veletablert nettverk i markedet, og jobber strukturert og systematisk for å nå dine mål.

Kvalifikasjoner:
- Minimum 5 års erfaring fra verdipapirfond, verdipapirhandel, finansforetak eller forsikring.
- Sterke kommunikasjonsevner og erfaring fra bruk av digitale verktøy.
- Resultatorientert og motivert til å oppnå salgsmål.
- Bachelorgrad innen økonomi, finans eller relatert felt er en fordel.

Vi tilbyr:
- Konkurransedyktige betingelser.
- Faglig utvikling
- Jobb i et spennende selskap i vekst med et sterkt faglig finansmiljø.

Nysgjerrig?
Ta kontakt med Jens Sefland 900 80 811 eller Peder Gunnar Sandåker 41 44 78 09. Søknad og CV, sendes snarest og senest innen 28. april til jens@heimdalfondene.no.

Om Heimdal:
Heimdal Forvaltning er et forvaltningsselskap i Stavanger. Selskapet blestiftet i 2006 og eies i dag av Gjaller Invest AS, med kapitalsterke og ambisiøse eiere i ryggen, og ansatte. Hos Heimdal Forvaltning skal fondssparing være enkelt, trygt og forutsigbart. Vi forvalter nå 7 milliarder
kroner gjennom verdipapirfondene: Heimdal Høyrente, Heimdal Jorde, Heimdal Vidde, Heimdal Tinde og Heimdal Utbytte. Les mer om Heimdal
Forvaltning på heimdalfondene.no.


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester