Finansiell Controller til Nordens ledende selskap innen skadesanering

Recover er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader. Vi er Nordens ledende aktør innen faget skadesanering med totalt 1800 medarbeidere og 45 års erfaring. I Norge er vi ca. 1100 medarbeidere og har en årlig omsetning på 1,7 milliarder kroner.


Finansiell Controller

Til en nyopprettet stilling søker vi en faglig sterk Finansiell Controller til den norske virksomheten i konsernet. Konsernet er eid av ett av verdens største P/E-selskap (EQT) med en klar strategisk reise. Stillingen vil være med på å sikre viktige initiativ på denne reisen. Du vil få en nøkkelrolle i den norske regnskapsavdelingen, i en organisasjon som tilrettelegger for innovative løsninger og spennende utviklingsmuligheter.

Vi søker deg som ønsker å bli med videre på denne spennende reisen!

Ansvarsområder:

Rollen som Finansiell Controller vil få ansvar for å drive frem utvikling av selskapets systemer, prosesser og rutiner.

Du vil få ansvar for konsolidering av den norske delen av konsernet og vil måtte arbeide tett med Group Finance, datterselskaper og de andre i avdelingen. I tillegg vil du bistå med gjennomføring av månedlige og kvartalsvise avstemminger og kontroller for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsdataene.

Som Finansiell Controller vil du bistå med å følge opp revisor i forbindelse med årlig revisjon og utarbeidelse av årsregnskap og skattemeldinger, og annen offentlig rapportering. Du vil også være en viktig regnskapsfaglig støtte til resten av organisasjonen og andre selskap i konsernet.

Selskapet gikk nettopp live med strategisk ERP-implementering (IFS), og rollen vil være med på å sikre riktig bruk og videreutvikling av systemet.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Vi er på utkikk etter en kandidat med høyere utdanning innen økonomi, og med 2-5 års relevant erfaring innen økonomi, regnskap eller revisjon. Det er viktig med god regnskaps- og systemforståelse. Du har erfaring med rapportering etter norske regnskapsregler, med fordel med kjennskap til IFRS. Du er godt vant med å benytte Excel i ditt arbeid, og har gjerne erfaring med ulike økonomisystemer.

Som person er du ansvarsfull og tar eierskap til dine oppgaver. Du viser initiativ, med evne til å kartlegge behov, finne løsninger og drive prosesser fremover. Vi søker deg med gode samarbeidsevner, men som også arbeider godt selvstendig. Du må være strukturert og nøyaktig. Du kommuniserer tydelig og strekker deg langt for å yte god service. Du trives med en travel og variert arbeidsdag, og har god arbeidskapasitet.

Du identifiserer deg med selskapets verdier: «Courageous», «Caring» og «Trustworthy».

Hva vi tilbyr:

I stillingen får du jobbe tett sammen med ledere og ansatte på tvers av hele konsernet. Du vil være involvert i prosesser som inkluderer samarbeid med konsern og selskapets ulike datterselskaper. Arbeidsmiljøet defineres av et sterkt kollegialt samhold og godt tverrfaglig samarbeid.

Stillingen utgjør en spennende mulighet for både faglig og personlig utvikling. Du vil få tildelt et bredt spekter av arbeidsoppgaver og ansvarsområder, med mulighet til å sette retning, ta ansvar og være med å påvirke.

Det vil være mulighet for å tilpasse stillingen etter kompetanse og erfaring. For den rette kandidaten kan det åpne seg muligheter for en lederrolle, avhengig av kompetanse, erfaring og karriereambisjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med Thea Kleiven på  +4747301088/tkl@assessit.no, eller Haaken Ulvin, på  +4741593764 /haaken.ulvin@assessit.no.

For å vurderes til stillingen ønsker vi at du legger ved vitnemål og karakterutskrifter fra din utdannelse. Vi vurderer kandidater fortløpende og anbefaler deg derfor å søke så raskt som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!


Lignende søk: Konsulent, Bygg / Anlegg / Håndverk