Ønsker du en spennende fagrolle innenfor IFRS i vårt globale teknologiselskap?

AutoStore™, founded in 1996, is a technology company that develops order-fulfilment solutions to help businesses achieve efficiency gains within the storage and retrieval of goods. The company offers both hardware and software capabilities and the AutoStore technology is interoperable with other third-party solutions.
AutoStore is global, with 1,250+ Systems in 50 countries. All sales are distributed, designed, installed, and serviced by a network of qualified system integrators referred to as 'partners'.
AutoStore was founded in Nedre Vats, on the west coast of Norway. The company has offices in Norway, the U.S., UK, Germany, France, Spain, Italy, Austria, South Korea, Japan, Australia, and Singapore, as well as production facilities in Koszalin, Poland and Rayong, Thailand.


AutoStore er Norges første Unicorn selskap som ble notert på Oslo Børs, og vi opplever en enorm vekst. I den forbindelse trenger vi flere dyktige og dedikerte medarbeidere som brenner for selskapet og det de jobber med! Vår finansavdeling ser etter deg som stortrives med regnskapsfaget, og synes IFRS og regnskapstekniske problemstillinger er spennende. Du blir en del av vår finansavdeling på 8-10 personer og vil rapportere til Director Group Reporting and Controlling.

Arbeidsoppgaver

 • ansvarlig for alle problemstillinger knyttet til IFRS i selskapet, både nasjonalt og internasjonalt. Dette inkluderer å utarbeide dokumentasjon, analyser og vurderinger, anbefalinger, memoer og policies.
 • ansvar for tolkning og praktisk bruk av IFRS-standarder i AutoStore. Lede implementering av nye IFRS-standarder, eller endringer som kommer. 
 • samarbeide med andre team innen finans, regnskap og juridisk for å sikre korrekt og konsekvent praksis innenfor finansiell rapportering.
 • bidra på utvalgte områder i utarbeidelse av konsernets kvartals- og årsregnskap for å sikre at rapporteringen er i henhold til IFRS.
 • ansvarlig for videreutviklingen av IFRS-kompetansen i konsernet, ved bla. opplæring og utarbeidelse av veiledninger. 
 • ta del i tekniske problemstillinger innen blant annet skatt og treasury.
 • delta på andre ad-hoc prosjekter og oppgaver som finansavdelingen tar del i på tvers av konsernet. 

 
Kvalifikasjoner

 • økonomisk utdannelse på masternivå eller tilsvarende, gjerne Master i revisjon og regnskap (MRR).
 • meget god innsikt i og interesse for de internasjonale regnskapsreglene (IFRS).
 • minimum 6-8 års erfaring fra lignende stilling og/eller revisjon.
 • erfaring fra internasjonalt selskap.
 • meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på engelsk og norsk.


Egenskaper
Du har evne til å ta ansvar, være selvstendig, proaktiv og har en god gjennomføringsevne. Du liker å få ting gjort, rett og slett. Vi ser etter deg som er systematisk og nøyaktig. Du er uredd, kan utfordre etablerte sannheter og ser nye løsninger, samt implementere nye løsninger i praksis. Vi jobber mye på tvers i organisasjonen og i ulike miljøer. Vi trenger derfor deg som også har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, pågangsmot og engasjement! 
 
Vi tilbyr  

 • utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med meget gode utviklings- og karrieremuligheter for den rette kandidaten.
 • et givende faglig og sosialt miljø med fokus på utvikling og læring. Vi har mye engasjement og mange gode diskusjoner i en kultur med stor takhøyde.
 • hyggelige og moderne lokaler på Lysaker, Haugesund eller Stavanger hvor vi tilbyr en hybrid arbeidsmodell som gir deg muligheten til å jobbe hjemmefra, med en fordeling på 40 % hjemme og 60 % på kontoret, slik at du kan tilpasse arbeidssituasjonen etter dine preferanser.
 • Konkurransedyktig betingelser og fordeler som parkeringsplasser med ladestasjoner, treningsfasiliteter, subsidiert bedriftshytteordning, kantine etc.
 • Hos AutoStore verdsetter vi våre ansatte og tilbyr fleksible arbeidstider, samt muligheter for vekst og utvikling. Hvis du er på jakt etter en stimulerende og belønnende rolle i et hurtig tempo, der du kan vokse og utmerke deg, så søk nå!


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /