Deloitte søker engasjert Manager til internrevisjon innen bank- og finansbransjen

Beskrivelse av bedriften

Deloitte leverer fagfelt vi behersker til fingerspissene; revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Med over 450,000 kolleger i ryggen ser vi verden fra ulike vinkler og skaper verdier på tvers av landegrenser, bransjer, ekspertise, innsikt og generasjoner. Med kunnskapen dette gir oss, bidrar vi til å ruste kundene våre for morgendagens utfordringer. Sammen skaper vi resultater.

Jobb-beskrivelse

Internrevisjon er en nøkkelkomponent for effektiv virksomhetsstyring og risikohåndtering, og en karrierevei innen 'internal audit' vil gi deg variert og dyptgående innsikt i hvordan ulike organisasjoner fungerer på innsiden. Som internrevisor vil du ha en nøkkelrolle i å identifisere både forbedringsområder og risikoer, og bidra til å sikre at våre kunder opererer på en effektiv og tillitsfull måte. Samtidig styrker internrevisjon integriteten og tilliten i virksomheten, skaper et solid grunnlag for samarbeid med interessenter og gir et konkurransefortrinn. Kort sagt, internrevisjon er en strategisk investering for virksomhetens suksess!

Som Manager i Internrevisjon i finansbransjen hos Deloitte, vil du ikke bare evaluere risiko og kontroll, men også være en viktig sparringspartner for våre kunder ved å holde deg oppdatert på nyeste trender og beste praksiser innen blant annet finansbransjen, compliance og risikostyring. Rollen passer for deg som er nysgjerrig, analytisk og liker å løse komplekse problemer. Form din egen suksesshistorie med oss!

Du vil delta i og lede tverrfaglige prosjekter, bistå i tilbuds- og markedsarbeid, samt bidra til videreutvikling av metodikk. Du får muligheten til å arbeide tett med ledelsen og styret hos våre kunder, og spille en nøkkelrolle i å styrke selskapers styring og kontroll. Når vi gjennomfører prosjekter, samarbeider vi tett med andre fagmiljøer i Deloitte. Du vil derfor bygge en bred kompetanse og bygge nettverk innenfor mange av kompetanseområdene i finansbransjen, herunder regulatoriske krav samt kjerne-, støtte- og ledelsesprosesser i selskapene. I tillegg vil du bli involvert i prosjekter hos vårt fagområde 'CFO Services', der du får benytte din kompetanse samtidig som du videreutvikler deg og utvikler kompetanse og innsikt på nye områder.

Kvalifikasjoner

Vi søker etter deg med høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på masternivå, og minimum 4 års relevant arbeidserfaring fra bank/finans og/eller konsulentbransjen. Du bør ha erfaring innen internrevisjon, compliance, risikostyring, og/eller internkontroll, samt erfaring med prosjektarbeid og eventuell prosjektledelse. 

Rett person for stillingen er initiativrik, analytisk, og viser engasjement som bygger på kvalitet og integritet. Du er selvstendig, samtidig som du er en lagspiller. Fleksibilitet, omstillingsevne, gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk er viktige kvalifikasjoner for å trives og lykkes stillingen.

Ytterligere informasjon

Hva kan vi tilby deg?
Du vil bli en del av et faglig arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid, og et svært godt sosialt miljø med et stort og variert tilbud til ansatte innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter.

Her er noe av det våre kolleger sier de setter mest pris på som ansatt i Deloitte:

  • Folka – «Det er ingen spisse albuer, og alle er like viktige, enten du er studentassistent eller partner – du føler deg sett og verdsatt»
  • Medbestemmelse i egen utvikling – «Rollen din utvikler seg sammen med deg gjennom veiledning fra egen coach som hjelper deg å identifisere og utnytte egne styrker»
  • Kontinuerlig utvikling – «Variasjon i oppgaver, oppdrag og kunder gir alltid nye utfordringer, men i trygge rammer rundt genuint støttende og hjelpsomme kolleger»
  • Samholdet i teamet – «Du blir glad i de du jobber med, og får gode venner på jobb»
  • Fokus på work-life balanse – «Dine behov blir godt tilrettelagt. Det er for eksempel god kommunikasjon og løsning mellom ønsket overtid og faktisk overtid»

Om søknadsprosessen
Du søker ved å klikke “jeg er interessert” i denne annonsen. Vi ønsker å motta din CV, vitnemål fra høyere utdanning og andre dokumenter du tenker er relevant for oss å se.

Istedenfor et tradisjonelt søknadsbrev, ønsker vi at du heller besvarer disse spørsmålene: 

  1. Hvilken kompetanse og erfaring har du som er relevant for denne rollen?
  2. Hvilke egenskaper og ferdigheter har du som du mener er viktig for å lykkes i rollen?
  3. Hva den viktigste grunnen til at du ønsker denne rollen?

Søk nå og bli en del av et globalt nettverk som gir deg muligheten til å forme din egen suksesshistorie! Søknader vurderes fortløpende.

Søknadsfrist: 07.04.2024 kl. 23:59
Arbeidssted: Oslo
Oppstart: Etter avtale
Kontakt: Dersom du er nysgjerrig eller har spørsmål som gjelder stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Erik Andersson (tlf: 90910450) som har det nasjonale ansvaret i Audit & Assurance for assurance-tjenester til finansbransjen.

For spørsmål om rekrutteringsprosessen kan du ta kontakt med Gina Fossum Bøen, e-post: gboen@deloitte.no

Du får muligheten til å jobbe i et selskap som hjelper andre aktører med sin grønne omstilling, samtidig som vi arbeider målrettet med egne ambisjoner innenfor både klima og miljø og samfunnsansvar. Som ansatt i Deloitte integreres bærekraft i arbeidshverdagen, og du får anledning til å bidra i ulike prosjekter og initiativer knyttet til dette.
 
Som samfunnsaktør, arbeidsgiver og tjenesteleverandør har Deloitte et stort fokus på mangfold og inkludering. Vi ser at ulike perspektiver fremmer nytenkning, gir dypere innsikt og bedre beslutninger, og ikke minst mobiliserer potensialet til medarbeiderne våre! Vi ønsker derfor et stort mangfold blant søkere. 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Leder, Bank & Finans, Rådgivning / Konsulenter