Vil du være med å bygge opp Business Controller funksjonen i Vestre?

,

Vestre er en av Europas mest fremgangsrike produsenter av sosiale og bærekraftige bymøbler. Vi jobber for å skape sosiale møteplasser gjennom ikoniske og bærekraftige møbler, og sammen med kjente skandinaviske formgivere, har vi mottatt en lang rekke designutmerkelser. All produksjon skjer i Skandinavia basert på fornybar energi og bærekraftige materialer. Vi har mål om å bli anerkjent som verdens mest bærekraftige møbelprodusent, og i 2022 åpnet vi verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk på Magnor: The Plus. Fabrikken har blitt et globalt utstillingsvindu for bærekraftig og høyteknologisk produksjon. Vestre har hovedkontor i Oslo, produksjon på Magnor og i Torsby, og salgskontorer i Stockholm, Berlin, London, New York, Austin og Los Angeles.


Vil du være del av et erfarent og kompetent team som har lyst til å flytte verden, litt hver dag? Sammen utvikler vi Vestre til en global merkevare innen urbane møbler.

På bakgrunn av sterk vekst ser Vestre behov for å styrke sin økonomifunksjon med en solid Senior Business Controller. Rollen er nyopprettet, og du vil få muligheten til å definere og utvikle funksjonsområdet sammen med CFO. Du vil bli eksponert for alle deler av virksomheten, mot styret og ledelsen, og ha en sentral rolle i å bidra til at selskapet skal nå sin vekststrategi. Rollen vil rapportere til, og fungere som en høyre hånd for, selskapets CFO. Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor ved Solli Plass i Oslo, men noe reising til våre fabrikker vil kunne bli aktuelt. 

Arbeidsoppgaver:

 • utvikle KPI-er, inkludert målsetting, utrulling og oppfølging av aktiviteter
 • budsjettering, finansiell og operasjonell analyse, kostnadskontroll og benchmarking
 • utarbeide beslutningsgrunnlag og relevante analyser til økonomistyringsformål og til selskapets ledelse
 • videreutvikle rapporteringsprosessen for periodisk ledelsesrapportering  
 • vedlikeholde og videreutvikle BI-systemet til selskapet, herunder bygge gode analyser, dashboards og finansiell rapportering
 • være en støttespiller mot de ulike avdelingene og ledelsen i alle land knyttet til operasjonelle resultater 
 • bistå i selskapets forretningsutviklingsprosess
 • utarbeide og analysere business cases og investeringer
 • likviditetsoppfølging
 • ad hoc-rapportering, analyser og prosjekter


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på Master nivå
 • 3-5 års erfaring fra Controlling, Consulting, analyse og/eller virksomhetsstyring
 • erfaring med å levere gode beslutningsgrunnlag og styringsinformasjon
 • erfaring med bruk av BI verktøy
 • MS Office kunnskaper, spesielt innen Excel, Power Point og Teams
 • gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner, både på norsk og på engelsk


Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er selvgående, tar ansvar og er nysgjerrig på å forstå driverne i virksomheten. Du evner å forstå sammenhenger og har en analytisk tilnærming til økonomiske og tverrfaglige problemstillinger. For å lykkes i rollen må du tørre å utfordre og oppsøke informasjon ute i organisasjonen, samt evne å skape gode relasjoner. Du er ambisiøs både på egne og selskapets vegne med fokus på kvalitet og resultater.

Vi tilbyr
Du får en sentral stilling med mulighet for å utøve innflytelse på selskapets bærekraftige utvikling og mulighet til å være med å påvirke din egen rolle som Senior Business Controller. Vi har et uformelt, hyggelig og godt arbeidsmiljø. Selskapet holder til i sentrale lokaler preget av sjel og design. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, om å søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Emilie Grønsund +47 920 52 534 / emilie.gronsund@financepeople.no eller Mona Gabrielsen på +47 917 46 917 / mona.gabrielsen@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt og søknader behandles fortløpende.

Vi håper å høre fra deg!


Lignende søk: Konsulent, Industri / Produksjon