Drives du av kundekontakt og brenner for lokalmiljøet?

Romerike Sparebank er banken for deg som har hjertet i lokalmiljøet på Romerike. Banken er en totalbank for næringsliv, landbruk og privatkunder i hele regionen. Vi er en aktiv bidragsyter for næringsutviklingen i regionen, og støtter kultur, idrett og veldedige formål gjennom sponsorater og gaver.

Vi har ambisiøse mål for vekst og utvikling, og ønsker å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen bank/finans på Romerike. Historien vår strekker seg tilbake til 1887 og i dag er vi den største lokale sparebanken på Romerike. Med 75 ansatte fordelt på fire lokasjoner og en forretningskapital på over 20 milliarder kroner, er vi en betydelig aktør i regionen.


Romerike Sparebank søker en engasjert og dyktig kunderådgiver til å bli en del av vårt dedikerte team på privatmarked i Lillestrøm. Vi ønsker å hjelpe mennesker med å kjøpe drømmehjemmet sitt, spare til bryllup, sende barna på idrett og alt annet som hører livet til. For å få til dette trenger vi flinke folk med på laget. Du vil arbeide med bankbehovene til våre personkunder gjennom rådgivning og breddesalg innenfor lån, forsikring og sparing, i et dynamisk miljø der kundetilfredshet og kompetanse står i fokus.

Vi søker deg som vet at gode relasjoner ikke kommer av seg selv og derfor tar ansvar for god, samt hyppig dialog med våre kunder. Vi tror samtidig at den riktige personen for denne rollen har et stort engasjement for lokalsamfunnet. Romerike Sparebank er kjent for sin lokale forankring og vi ønsker å utgjøre en forskjell for regionen.  Vi har hjertet utenpå drakta og blir den kommende sesongen for første gang å se på kanarigule trøyer i Eliteserien. Åråsen vil dermed være et av flere steder hvor vi skal være aktivt ute og fronte banken vår. For spillere, publikum og samarbeidspartnere. For våre gamle kunder og våre nye.

Arbeidsoppgaver:

 • etablere, utvikle og vedlikeholde gode langsiktige kunderelasjoner
 • behandle og vurdere søknader om finansiering
 • ansvar for kredittrisiko i kundeportefølje
 • gi råd om, og selge forsikringsprodukter
 • identifisere gode spareløsninger for kunder
 • delta i salgsfremmende aktiviteter og arrangementer
 • være en økonomisk rådgiver og sparringspartner for våre kunder
 • veilede kunder i bruk av automatiserte tjenester


Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse 
 • minimum 4-5 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis fra bank 
 • erfaring med og sertifiseringer i kreditt og forsikring
 • erfaring med spareprodukter er en fordel
 • god fremstillingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig 


Personlige egenskaper
For å lykkes i denne rollen må du være en relasjonsbygger som trives med å jobbe tett med kunder. Du er selvstendig og har en sterk gjennomføringsevne, men trives også i faglige diskusjoner med dine kolleger. Som person fremstår du som trygg, kompetent og du evner å bygge tillitt både hos kunder og internt i banken. Vi tror også at lokal forankring og hjerte for lokalmiljøet er viktige faktorer for å trives i denne rollen.

Vi kan tilby
Romerike Sparebank er en bank med sterk lokal forankring og i denne rollen vil du komme tett på kunder og næringslivet på Romerike. Vi er en den største banken på Romerike, men vi er allikevel et relativt lite team der alle samarbeider og drar i samme retning. I denne rollen vil du ha korte beslutningsveier og mulighet til å være med å påvirke bankens resultat og videre utvikling. Romerike Sparebank er engasjert i regionen og bidrar med støtte av både idrett/kultur og finansiering av lokalt næringsliv. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, stort ansvarsområde, et godt arbeidsmiljø og gode ordninger for lån, forsikring og pensjon. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Andreas Kleiven på 948 87 566/andreas@financepeople.no eller André Herlofsen på 934 80 266/andre@financepeople.no.


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester