Er du klar for nye utfordringer? Vi søker en engasjert Business Controller.

Forenom har siden 2015 hatt en fantastisk vekst i Norge og er en av de største aktørene av leilighetshoteller til forretningskunder. Sammen med moderselskapet i Finland har vi over 9000 leilighetshoteller, betjente leiligheter, og enkeltrom i Europa. Konsernet er allerede i god fart ut i Europa med over 100 000 reisende hvert år.


Forenom Norge er i vekst og det norske finansteamet i Oslo, er nå på jakt etter en ny kollega. Vi søker en engasjert Business Controller som ønsker å utvikle seg og bidra til effektivisering og kvalitetsløft av virksomhetsstyringen i Norge. Som Business Controller i selskapet vil du få bred eksponering mot drift, rapportering og økonomi- så vel som likviditetsstyring. Du vil være involvert i ledelsesrapportering, budsjettprosess, prognostisering og likviditetskontroll. Vi er et ungt og engasjert finansteam, som i dag består av tre personer og rollen vil rapportere til CFO i Norge.

Er du i starten av karrieren og ønsker å utvikle deg videre som Business Controller i en stilling der du får bred eksponering og stor påvirkningskraft? Da kan dette være den rette muligheten for deg!

Arbeidsoppgaver: 

 • ansvarlig for månedlig rapportering
 • bidra med løpende inntekts- og kostnadskontroll
 • delta i halvårlige prognoseprosesser og årlig budsjetteringsprosess
 • bistå med å identifisere forbedringspotensial og bidra med videreutvikling av eksisterende prosesser
 • bidra til utvikling og vedlikehold av prognostiseringsverktøy og likviditetskontroll
 • likviditetsrapportering og oppfølging
 • ad-hoc oppgaver og analyser


Ønskede kvalifikasjoner:

 • økonomisk utdannelse, minimum Bachelornivå
 • 2-3 års arbeidserfaring fra controlling, regnskap eller tilsvarende
 • god fremstillingsevne på norsk både muntlig og skriftlig
 • solide ferdigheter i Excel og systen, samt interesse for Business Intelligence
 • erfaring og interesse for regnskap er en fordel


Personlige egenskaper:
For å lykkes i denne rollen må du være strukturert, ansvarlig og selvgående. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og du drives av å skape gode relasjoner internt på alle nivåer av organisasjonen. Du er nysgjerrig, positiv og ønsker å utvikle deg videre. Vi ønsker oss en kollega som er detaljorientert og nøyaktig, samtidig som du er analytisk anlagt. Den riktige personen for oss, vil også være en viktig initiativtaker på nye forbedringsprosjekter internt.

Vi tilbyr:

Hos Forenom prioriterer vi bedriftskulturen svært høyt. Også folk som kommer utenfra, legger merke til dette når de besøker oss. Respekt for individet betyr åpne kommunikasjonslinjer, og at vi samarbeider for å få ting gjort. I tillegg til bedriftskulturen er Forenom også kjent for sin sterke vekst. Vi fokuserer ikke bare på vekst i virksomheten, men også på utvikling av medarbeiderne. Forenom opplever rask internasjonal ekspansjon, og dette har åpnet opp for mange internasjonale karrieremuligheter. Vi tilbyr konkurransedyktig betingelser i et hyggelig arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere. For den rette personen vil det være gode muligheter for personlig- og faglig utvikling. Arbeidssted vil være Oslo Sentrum.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Andreas Kleiven på 948 87 566/andreas@financepeople.no eller Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Alle søknader behandles fortløpende.

 


Lignende søk: Konsulent, Eiendom / Eiendomsmegling