Sparebank 1 SR-Bank | Banksjef - Private Banking

SpareBank 1 SR-Bank er Norges nest største norskeide bank og tilbyr tjenester innen alt fra privatmarked og bedriftsmarked til eiendomsmegling og regnskap. Vi skal være et finanskonsern for hele Sør-Norge gjennom å være en fremtidsrettet relasjonsbank.

Sparebank 1 SR-Bank opplever et høyt aktivitetsnivå og søker nå en fremoverlent og teamorientert Banksjef til Private Banking i Oslo. Som Banksjef får du en meget sentral posisjon i et viktig satsingsområde for Sparebank 1 SR-Bank. Du vil få ansvaret for å videreutvikle og styrke bankens posisjon på Østlandet overfor Private Banking kunder, samtidig som du utfører et tydelig, samlende og motiverende lederskap ovenfor bankens medarbeidere. Du vil lede kompetent team som er i vekst og inngå i teamet av banksjefer i Private Banking. Du vil rapportere til Direktør Private Banking.

For å lykkes som Banksjef evner du å arbeide proaktivt, systematisk og effektivt, samt har gode relasjons- og samarbeidsegenskaper både internt i banken og eksternt mot kunder og markedet. Du kan også vise til gode resultater, kommersiell legning og dokumentert salgserfaring.

Ansvarsområder

 • Organisere, lede og utvikle Private Banking i Oslo

 • Videreutvikle kundebasen innen kontorets geografiske område

 • Samarbeide med andre avdelinger i banken og presentere produktområdet i ulike kundemøter

 • Identifisere og analysere forretningsmuligheter i markedet

 • Være en aktiv bidragsyter inn i ledergruppen Private Banking

Ønskede kvalifikasjoner, erfaring og egenskaper

 • Høyere relevant økonomisk utdanning

 • Autorisert Finansrådgiver (AFR). Kredittautorisasjon er en fordel

 • Minimum 5 års relevant erfaring fra bank, finans eller rådgivningsmiljøer

 • Ledererfaring er en fordel

 • God på stakeholder management og relasjonsbygging, samt fordelaktig med lokalkunnskap om markedet

 • Initiativsterk og med gode kommunikasjonsevner

 • Strukturert, forretningsorientert og med høy gjennomføringskraft

SpareBank 1 SR-Bank er en kompetansebedrift der selskapets ansatte er vår viktigste ressurs. Du blir en verdifull bidragsyter til bankens vekst og utvikling, med stor takhøyde for å utforske dine egne ideer og bidra til teamets suksess.

Private Banking tilbyr helhetlig behovsrettet rådgivning til privatpersoner, familier og deres selskaper, og våre spesialister bidrar med rådgivning og oppfølging basert på kundens ønsker og mål. Private Banking er bankens spesialister innenfor investeringsrådgivning og plasseringer.  Gjennom god behovsavdekking og tett dialog finner vi de beste løsningene for å forvalte kundens økonomi i dag og i framtiden.

Som del av et stort finanskonsern er det også flere muligheter for å utvikle seg innenfor mange fagområder. Vi ønsker å skape en arbeidsplass hvor du kan utvikle deg både som Private Banker og som person. Du får i tillegg gode ansattbetingelser på pensjon, lån og forsikringer.

Bakgrunnssjekk vil bli utført, etter samtykke fra relevante kandidater. Vi ber om at du legger ved vitnemål/karakterutskrift med din søknad.

KONTAKTPERSON: PER SVANTESSON919 01 288

KONTAKTPERSON: SELMA PETTERSON | 908 04 852

SpareBank 1 SR-Bank er Norges nest største norskeide bank og tilbyr tjenester innen alt fra privatmarked og bedriftsmarked, til eiendomsmegling og bærekrafts rådgivning. Vi skal være et finanskonsern for hele Sør-Norge gjennom å være en fremtidsrettet relasjonsbank.

For fem år siden åpnet vi vårt første kontor i Oslo, og siden den gang har vi vokst betydelig. Vårt regionale hovedkontor holder til i Via-bygget i Vika. Vi har i tillegg ytterligere tre filialer i Oslo som dekker privatmarkedet.

Banken har et klart mål om å fortsette veksten og søker derfor etter en Banksjef med god forretningsforståelse til vårt Private Banking miljø med tilhørighet i Via bygget.


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Leder