Regnskapssjef til et av Norges ledende IT selskaper

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Atea er et norsk børsnotert selskap, som er Nordens og Norges største tjenestetilbyder innen IT-infrastruktur. Atea tilbyr konsulent- og driftstjenester innenfor digital arbeidsplass, sky og datasenter, datadreven innovasjon og IT-sikkerhet. Kundene til Atea får også tilgang til et unikt partnerskap med de største globale leverandørene av hardware og software.

Hovedkontoret for konsernet er i Oslo. Atea har ytterligere 23 kontorer i Norge og et stort antall kontorer i Sverige, Danmark, Finland og i Baltikum – i til sammen 88 byer. Omsetningen til Atea er kr 52 milliarder globalt, hvorav kr 12 milliarder i Norge..


Har du ledererfaring, er forretningsorientert og er faglig sterk innenfor regnskap? Vi søker ny regnskapssjef!

Atea ser etter en erfaren leder som er energisk, resultatorientert og faglig dyktig. Som vår nye regnskapssjef vil du, gjennom relevant innsikt og sterk forretningsforståelse, være en viktig bidragsyter til både regnskapsavdelingen og Atea. 

Stillingen krever en god faglig plattform med solid regnskapskompetanse, men også relasjonsbyggende egenskaper da stillingen innebærer lederansvar for 25 personer, hvorav 6 direkte rapporterende. 

Din kontorplass vil være på vårt moderne hovedkontor på Løren i Oslo, og du vil rapportere til CFO i Atea Norge.

Noen av dine ansvarsområder vil være: 

 • overordnet lederansvar for regnskapsavdelingen, inkludert personalansvar
 • ansvar for månedsavslutning og rapportering
 • påse kontinuerlig fokus på økt effektivitet og kvalitet
 • fungere som en proaktiv rådgiver for forretningen og fagperson innenfor regnskap, skatt og avgift
 • bistå i integrasjonsarbeid ved eventuelle oppkjøp
 • fungere som kontaktperson mot revisor
 • sparringspartner for CFO
 • ad hoc oppgaver og prosjekter


Vi ser for oss at du vil trives i rollen om du har

 • høyere økonomisk utdannelse innen regnskap/revisjon eller økonomi
 • flere års erfaring fra revisjon og/eller regnskap
 • sterk faglig kompetanse innenfor regnskap, skatt og mva samt og erfaring med IFRS
 • god forretnings- og økonomiforståelse
 • ledererfaring, gjerne fra tilsvarende rolle


For å lykkes i rollen tror vi du er en teamplayer og relasjonsbygger, med gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk. Vi ser for oss deg som kan snakke økonomi til ikke-økonomer, som kan forenkle kompleks informasjon og fremgår som en naturlig sparringspartner. Du er proaktiv og løsningsorientert, med god gjennomføringsevne.

Så hvorfor Atea?
Atea ønsker å være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som vår kollega får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy gjennom landstreff, idrettsinitiativ, turer og mye mer. 

Vi kan også friste med gode og kontinuerlige utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. 

Vi mener også at teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftssatsing har dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag. 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Ikke nøl med å søke!

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Henriette Kjærås Aaberg, Partner i FinancePeople, på mob. 976 15 226 eller henriette.aaberg@financepeople.no


Lignende søk: Leder, IT / Tech /, Rådgivning / Konsulenter