Vil du jobbe med Business Controlling og fornybar kraft?

Clemens Kraft er en fullintegrert aktør i grønn fornybar kraftproduksjon og er et av Norges ledende selskap innen utvikling, bygging og drift av småkraftanlegg. Konsernet drifter 52 kraftverk over hele Norge. Normal årlig produksjon for porteføljen er i størrelsesorden 700 GWh. Vi jobber for ren kraftproduksjon som ivaretar klima, miljø og lokale interesser i et langsiktig perspektiv.

Vi har hovedkontor i Oslo og kontorer med driftspersonell i Narvik og Tingvoll. Mer informasjon om oss og våre kraftverk finner du på våre hjemmesider clemenskraft.no.


Clemens Kraft har en ambisjon om å bidra til en bærekraftig fremtid med gode energiløsninger og ønsker derfor å styrke laget med en forretningsorientert og analytisk Business Controller. Vi tilbyr muligheten til å bidra i et selskap midt i transmisjonen av energiutviklingen og spesielt innen produksjon av fornybar vannkraft. Som Business Controller vil du ta del i et selskap med en portefølje av kraftverk organisert i enkeltstående selskap, og du vil ha kontakt med alle enheter i selskapet som drift, utbygging, asset management samt kollegaer I økonomifunksjonen. Stillinger rapporter til CFO.

Arbeidsoppgaver: 

 

 • utarbeide langsiktige planer, gjennomføre budsjettprosessen og utarbeide prognoser på kort og lang horisont
 • likviditetsprognostisering på kort og lang sikt
 • utarbeide finansielle analyser og bidra til utvikling av gode styringsparametere
 • sikre rapportering, herunder KPI-rapportering, av høy kvalitet til ledelsen og styret
 • bidra til utvikling av retningslinjer og prosedyrer for god prosjektkontroll
 • bidra til etablering av gode rutiner for bærekraftrapportering og sikre etterlevelse av disse
 • ad-hoc analyser og prosjekter


Kvalifikasjoner:

 

 • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på masternivå
 • minimum 3 års erfaring fra controlling, revisjon eller lignende
 • meget gode ferdigheter i Excel
 • erfaring fra eller interesse for Power BI er en fordel 
 • erfaring fra prosjektvirksomhet er en fordel men ikke et krav
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Personlige egenskaper


Vi ser etter deg som har god underliggende kommersiell forståelse og analytiske evner, samtidig som du er en er en god bidragsyter til teamet og opptatt av å bygge relasjoner. Du trives med selvstendig arbeid, men er samtidig en lagspiller som gjerne deler kompetanse og erfaring med andre. Videre er det viktig at du er engasjert, nysgjerrig og initiativrik. At du er strukturert og opptatt av kvalitet i arbeidet ditt er avgjørende for å lykkes i stillingen, og det samme er gjennomføringsevne.


Vi tilbyr


Hos Clemens Kraft får du muligheten til å jobbe i et ledende selskap innen bærekraftig energi hvor muligheten til utvikling og karrierevekst er stor. Du vil bli en del av et sterkt faglig miljø med hyggelige og engasjerte kollegaer, hvor målet er å ha det gøy på jobb samtidig som man er i kontinuerlig utvikling. Selskapet holder til i trivelige og særdeles sentrale kontorer rett bak Rådhuset, og det tilbys konkurransedyktig lønn og betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø, Partner i FinancePeople, på
93 00 53 57/ulrik@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Konsulent, Kraft / Energi