Er du klar for neste steg i karrieren? Vi er på jakt etter en proaktiv Accounting Manager

CV Partner is the new way to manage CVs, resumes, and case studies for professional service companies. Our cloud-based system provides a single location for all CVs, resumes, and case studies in a secure and GDPR-compliant environment. Its clear structure and consistent terminology help improve quality, while our dynamic search engine enables customers to quickly identify the best people and case studies for a proposal. Once selected, they can easily be tailored and formatted with the touch of a button.

With a well-built, feature-rich, and scalable Software as a Service (SaaS) tool, we have established a great footprint of customers worldwide with a range of top-flight customers such as DLA Piper, BDO, PWC, Capgemini, Atkins, WSP and many others.


Vi opplever god vekst og ser behov for å styrke teamet med en Accounting Manager som vil inngå i team med CFO og Revenue Data Analyst. Som Accounting Manager vil du ha overordnet ansvar for den finansielle rapporteringen i selskapet og jobbe tett med oppfølgingen av eksterne regnskapsførere. En stor del av vår omsetning er fra utlandet så samarbeid og oppfølging av utenlandske samarbeidspartnere må påberegnes. Utover dette vil du være en aktiv bidragsyter også innen andre områder i selskapets økonomistyringsfunksjon, eksempelvis inn mot budsjett og prognoseprosessen, utarbeidelse av ulike analyser og andre områder der CFO vil trenge støtte. Rollen rapporterer direkte til CFO.  

Ansvarsområder

 • lede måneds- og årsavslutningsprosessen, inklusive konsolidering og oppfølging av datterselskap
 • faglig ansvarlig for regnskap, skatt og avgift
 • avsetninger og diverse avstemminger
 • ansvar for fakturering og oppfølgingen mot kunder
 • likviditetsoppfølging og -styring
 • etablere og videreutvikle selskapet internkontroll, rutiner og prosesser
 • ansvarlig for koordineringen med ekstern regnskapsfører og utenlandske samarbeidspartnere
 • kontakt med revisor

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdanning, gjerne på mastergradsnivå
 • 2-5 års relevant erfaring, eksempelvis fra revisjon eller fra tilsvarende rolle
 • solid regnskapsfaglig kompetanse
 • stor interesse for å relevante IT-systemer, og bruk av innovative løsninger
 • gode ferdigheter i Excel og Officepakken
 • flytende muntlig og skriftlig i norsk og engelsk


Personlige egenskaper
Vi er på jakt etter deg som er proaktiv, har ambisjoner om karriereutvikling og har et ønske om å ta del i en spennende vekstreise. Du er nysgjerrig av natur og har et brennende ønske om å skape verdi både for deg selv og for de rundt deg. Det å jobbe som et lag er viktig for deg, men samtidig er du selvstendig og evner å drive prosesser fremover også på egenhånd. Kvalitet i arbeidet ditt er et fokusområde, men du er samtidig pragmatisk og evner å levere ditt arbeid effektivt. Sosialt sett håper vi du er en bidragsyter inn i miljøet og sprer positiv energi til de rundt deg.

Vi tilbyr
Som ansatt hos oss vil få en unik mulighet til å jobbe i en ambisiøs scale-up og sitte tett på businessen. Du vil oppleve å få mye ansvar og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø hos oss, med mange gode sosiale arrangementer. Siden vi har en del kontorer i utlandet vil du få mulighet til å reise å besøke disse. Vi holder til i nyoppussede lokaler i Akersgata, Oslo.


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved John Ola Solheim på mobil
909 91 137john.ola.solheim@financepeople.no.
Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Leder, IT / Tech /