Er du forretningsorientert og trives med analyser? Er du vår nye Business Controller?

Avis Budget Group is a leading provider of car hire solutions across Europe, Africa and the Middle East, operating some of the most recognised global brands through Avis and Budget. We have more than 11,000 rental locations in approximately 180 countries around the world.

Ønsker du å jobbe på skandinavisk nivå i et selskap i vekst? I Asker har vi et godt og uformelt arbeidsmiljø som nå søker etter en proaktiv og analytisk Business Controller. Dette er en nyopprettet rolle som vil være en del av det skandinaviske FP&A teamet. Som Business Controller vil du inneha en sentral rolle med stor påvirkningskraft, og du vil få mulighet til å støtte beslutningstakere i selskapet og bidra til lønnsom vekst. Du vil være ansvarlig for inntektsprognoser og rapporteringsprosesser for Skandinavia, bidra med analyser og innsikt og vil samarbeide tett med de kommersielle teamene. Du vil jobbe tett med og rapportere til lederen for FP&A teamet i Skandinavia og bli en del av et kompetent og engasjert team.

Ønsker du å bruke din økonomiske bakgrunn til å omgjøre tall til innsikt og beslutningsgrunnlag? Vil du være med å påvirke og sikre lønnsomhet i et globalt konsern? Da kan dette være den riktige muligheten for deg!

Arbeidsoppgaver:

 • ansvarlig for inntektsprognoser for Skandinavia
 • bistå med analyser og innsikt til kommersielle ledere for å sikre lønnsom vekst
 • utarbeide månedlige rapporter og presentasjoner til ledere og styret
 • produsere klare og innsiktsfulle avviksanalyser
 • støtte FP&A Manager med resultat- og balanseprognoser for Skandinavia
 • identifisere muligheter og initiativer for å drive økonomisk- og operasjonelt forbedringsarbeid
 • støtte resterende FP&A team ved behov og bidra til å gjennomføre initiativer i regionen
 • ad-hoc analyser og oppgaver


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, minimum på Bachelornivå
 • 2-4 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis fra controlling, FP&A eller revisjon
 • solide Excel ferdigheter, erfaring med BI verktøy vil telle positivt
 • gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig, både på norsk og engelsk


Personlige kvalifikasjoner:
Vi ser etter deg som er strukturert og som evner å se løsninger på komplekse problemstillinger. Du har gode kommunikasjonsferdigheter og evner å formidle kompleks data på en oversiktlig måte tilpasset ulike mottagere. Som person er du analytisk anlagt og trives med å genere innsikt basert på store datasett. Du har en kommersiell tankegang og bruker kompetansen din til å drive forretningsbeslutninger. Videre tror vi det er viktig at du er proaktiv, engasjert og positiv.

Vi kan tilby:
Til den rette kandidaten kan vi tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et internasjonalt konsern med store utviklingsmuligheter. Du vil bli en del av dynamisk, kompetent og hyggelig arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, en fleksibel arbeidshverdag og mulighet for parkering på vårt kontor i Asker.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917/mona.gabrielsen@financepeople.no, eller Jannicke H. Lunder på mobil 928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no

Vi håper å høre fra deg!

Alle henvendelser behandles konfidensielt


Lignende søk: Konsulent, Transport / Logistikk / Lager