Seniorkonsulent til Hegnar Media

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Hegnar Media, som består av Finansavisen, Kapital, Motor, og Interiørmagasinet. Finansavisen er en riksdekkende dagsavis med et opplag på ca 30.000 og rundt 700.000 ukentlige unike brukere på nett.

I rollen som seniorkonsulent har du salgs- og budsjettansvar for egen portefølje, og du vil være en viktig del av et etablert salgsteam. Du vil jobbe tett og langsiktig med annonsører og mediebyråer. 

En sentral oppgave er å kunne utfordre og bidra til utvikling av våre kunder. For å lykkes er det viktig å forstå kundenes behov og deres viktigste drivere for å skape effekt. Du må kunne tilby alle våre kanaler og annonsemuligheter, både  digitalt, print, video, podcast og nativ.

Arbeidsoppgaver:

  • Ivareta og videreutvikle eksisterende kundeportefølje.

  • Legge strategiske planer for kundene.

  • Utarbeide kunde- og aktivitetsplaner.

  • Opprettholde god innsikt og analyse for å maksimere verdi og effekt for kundene.

  • Engasjement for kundene og stor gjennomføringsevne.

Hvem er du ?

Gjerne med erfaring fra media  og/eller mediebyrå med kompetanse innenfor markedsføring og salg.

Du trives i et kompetansemiljø der du får mulighet til å dele kunnskap og ønsker å utvikle deg. Du er nysgjerrig, opptatt av trender i mediemarkedet og leter alltid etter nye innfallsvinkler for å skape effekt for kundene. 

Du er resultatorientert, kan vise til tidligere salgsresultater  og er opptatt av å lykkes og trives med å samarbeide i team.

Er du nysgjerrig?

Annonsedirektør Gretha Nicolaysen, mobil:  932 23 550 mail: gretha.nicolaysen@hegnar.no  Søknadsfrist: så raskt som mulig ! Hegnar Media holder til i moderne lokaler ved Smestaddammen i Oslo.  

 

 

 

 


Lignende søk: Konsulent, Media / Forlag