Ønsker du å ta et steg videre i karrieren og jobbe i et innovativt selskap i vekst?

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Moss Maritime (på Lysaker) har sine røtter fra det tidligere Moss Rosenberg verft og har siden 2001 vært en del av det internasjonale Saipem-konsernet. Moss Maritime er et ingeniørselskap i sterk utvikling, med ca. 60 ansatte som jobber med innovative og spennende prosjekter blant annet innenfor flytende sol, flytende fiskefarmer, flytende havvind, energilagring og andre maritime installasjoner. I tillegg har selskapet stor aktivitet innenfor flytende naturgass-prosjekter. Navnet Moss Maritime er knyttet til et av de mest anerkjente produktene i LNG-industrien, Moss kuletanker på et LNG-skip.

Vår visjon er å være en aktiv bidragsyter inn i en nødvendig energiomstilling samt å utvikle innovative flyterløsninger med havet som arena. Les mer på https://www.mossww.com/


Moss Maritime opplever sterk vekst og ønsker å styrke sitt økonomiteam med en engasjert og strukturert Controller. Som Controller vil du inneha et bredt ansvarsområde og det vil være stort rom for utvikling og forming av rollen for den rette kandidaten. Du vil bla. ha ansvar for å følge opp prosjekter på et overordnet nivå, delta i månedsavslutning- og rapportering og bistå i budsjett- og prognoserapportering. Du vil være en viktig støttespiller i organisasjon og du vil jobbe tett med ledelsen, prosjektledere og kunder. Rollen rapporterer til VP Finance & Administration.

I Moss Maritime vil du jobbe sammen med motiverte og innovative mennesker som brenner for å utvikle ledende teknologi innen bærekraftige løsninger til havs. Har du erfaringen fra regnskap eller controlling og ønsker å være med på denne reisen? Da kan dette være den rette muligheten for deg!

Arbeidsoppgaver

 • overordnet oppfølging av selskapets prosjekter, herunder timeoppfølging, inntektsperiodisering og rapportering
 • fakturering og oppfølging av kunder
 • bistå prosjektledere ved behov og sørge for en strukturert oppfølging av prosjekter
 • deltagelse i månedsavslutning- og konsernrapportering
 • bokføring av bilag og avstemming
 • systemansvarlig for Visma Global og Unit4
 • budsjett- og prognosearbeid kan være en del av arbeidsoppgavene for den rette kandidaten 
 • ad-hoc oppgaver og analyser


Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, minimum på Bachelornivå
 • 1-3 års arbeidserfaring fra controlling, revisjon, regnskap eller prosjekt-controlling
 • god økonomi- og regnskapsforståelse
 • solide Excel kunnskaper og generelt stor systeminteresse
 • god fremstillingsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper

For å trives i denne rollen tror vi det er viktig at du er strukturert og en som trives med å sette ting i system. Du er selvstendig i arbeidet ditt, men trives godt med å samarbeide med andre og bygge relasjoner på tvers av organisasjonen. Videre er det viktig at du er nysgjerrig, engasjert og motivert. Du er analytisk, nøyaktighet og tør å utfordre det etablerte. Du er proaktiv og trives i et miljø der det skjer mye.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en variert og interessant stilling med stort rom for påvirkning og faglig utvikling. Vi er et lite selskap der alle kommer tett på det som skjer og hvor alle brenner for å utvikle selskapet videre. Du vil bli en del av et selskap med kompetente, innovative og engasjerte kollegaer. Vi holder til i moderne lokaler på Lysaker med parkering- og lademuligheter, treningsrom, kantine og mye fokus på det sosiale. Vi er opptatt av god work-life balance, fleksibilitet og tilbyr mulighet for hjemmekontor.

I Moss Maritime bygger vi kulturen vår på ETT LAG, der vi alle er ENGASJERTE, FOKUSERTE og FRAMPÅ!

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte Jannicke Høiback Lunder på
928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no eller Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt og søknader behandles fortløpende.

Vi håper å høre fra deg!


Lignende søk: Konsulent, Maritim / Shipping, Olje / Gass