Er du god på relasjonsbygging og ønsker å jobbe i en solid bank med lokal forankring?

Romerike Sparebank er banken for deg som har hjertet i lokalmiljøet på Romerike. Banken er en totalbank for næringsliv, landbruk og privatkunder i hele regionen. Vi er en aktiv bidragsyter for næringsutviklingen i regionen, og støtter kultur, idrett og veldedige formål gjennom sponsorater og gaver.

Vi har ambisiøse mål for vekst og utvikling, og ønsker å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen bank/finans på Romerike. Historien vår strekker seg tilbake til 1887 og i dag er vi den største lokale sparebanken på Romerike. Med 75 ansatte fordelt på fire lokasjoner og en forretningskapital på over 20 milliarder kroner, er vi en betydelig aktør i regionen.


Som følge av høy vekst innenfor bedriftsmarkedet og ambisjoner om videre vekst skal vi styrke teamet vårt med en Senior Bedriftsrådgiver. Som Senior Bedriftsrådgiver vil du få et bredt ansvarsområde og du vil være ansvarlig for en portefølje bestående av våre største bedriftskunder. Videre vil du være en viktig bidragsyter og rådgiver for teamet innenfor kreditt. Du vil være sentral i bedriftsteamet og for den riktige kandidaten vil det være stort rom for påvirkning av egen rolle. Du vil bli en del av et kompetent og engasjert team på åtte bedriftsrådgivere som brenner for å skape vekst og utvikling for Romerike Sparebank. Rollen vil jobbe tett med og rapportere til leder for bedriftsmarkedet. 

Drives du av relasjonsbygging, interessante kredittfaglige problemstillinger og har et engasjement for lokal næringsutvikling og bedriftsmarkedet? Da kan dette være den rette stillingen for deg! 

Arbeidsoppgaver

 • dialog og oppfølging av både nye og eksisterende kunder 
 • salg og relasjonsbygging med formål om å bidra til videre vekst og gode løsninger for våre kunder
 • forstå og analysere kredittrisiko og utarbeide kredittsaker og fremme disse til bankens ledelse og styre 
 • bistå med kvalitetssikring av kredittsaker og fremme kompetansedeling internt med formål å videreutvikle våre kredittprosesser

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse 
 • minimum 10 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis fra bank eller kredittanalyse 
 • erfaring fra bedriftsmarkedet og høy kredittkompetanse er et krav 
 • erfaring med eiendomsfinansiering og ledelse vil telle positivt 
 • god økonomi- og regnskapsforståelse 
 • solide Excel kunnskaper
 • god fremstillingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig 


Personlige egenskaper

For å lykkes i denne rollen må du være en relasjonsbygger som trives med å jobbe tett med kunder. Du er selvstendig og har en sterk gjennomføringsevne. Videre er det viktig at du er kommersiell i tankegangen, interessert i næringsutviklingen på Romerike, proaktiv og engasjert. Som person fremstår du trygg, kompetent og du evner å bygge tillitt både hos kunder og internt i banken. Du er analytisk og trives med å dykke ned i detaljer. Vi tror også at lokal forankring og hjerte for lokalmiljøet er viktige faktorer for å trives i denne rollen. 

Vi kan tilby 

Romerike Sparebank er en bank med sterk lokal forankring og i denne rollen vil du komme tett på kunder og næringslivet på Romerike. Vi er en den største banken på Romerike, men vi er allikevel et relativt lite team der alle samarbeider og drar i samme retning. I denne rollen vil du ha korte beslutningsveier, jobbe tett på både ledelsen og styret i banken og få mulighet til å være med å påvirke bankens resultat og videre utvikling. Romerike Sparebank er engasjert i regionen og bidrar med støtte av både idrett/kultur og finansiering av lokalt næringsliv. Som bedriftsrådgiver kan du bruke din erfaring til å gjøre Romerike til et sted der det er godt å bo, arbeide og drive næringsvirksomhet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, stort ansvarsområde, et godt arbeidsmiljø og gode ordninger for lån, forsikring og pensjon. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, om å søke via www.financepeople.no og ikke direkte til oppgitte kontaktpersoner. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Jannicke Høiback Lunder på
+47 928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no eller André Herlofsen på mobil 934 80 266 /andre.herlofsen@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt og søknader behandles fortløpende. 

Vi håper å høre fra deg!


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester