Har du erfaring fra controlling og ønsker å jobbe med noen av Norges mest kjente merkevarer?

 

Orkla Foods Norge er et av de mest komplette matselskapene i Norge. Selv om vi er et ungt selskap, har vi dype historiske røtter. Mange av merkene våre har definert smaker siden lanseringen for 60-70 år siden. Stabbur-Makrell, Grandiosa, TORO og Nora syltetøy er eksempler på merker som vi er til stede med på matfatet til alle døgnets tider. Maten vi lager velges på nytt hver eneste dag, fordi forbruker både liker og stoler på den. Dette er et ansvar vi tar på største alvor, og hver dag forvalter vi og jobber med å gjøre matvarene våre enda bedre og lettere å like. Ved å lage sunn og god mat er det vår visjon i Orkla å være din venn hver dag!

Vi har 9 produksjonsanlegg i Norge og er totalt rundt 1100 ansatte. Hovedkontoret ligger på Skøyen. Selskapet inngår i Orklakonsernet. Se www.orkla.no for mer informasjon.


Vi er på utkikk etter en engasjert og analytisk Senior Business Controller til å styrke teamet vårt. Rollen vil få ansvar for å optimalisere vår faste kostnadsbase og sikre god styringsinformasjon. Dette er en synlig og ansvarsfull rolle og du vil få en bred eksponering mot selskapets stakeholdere. 

Vil du:

…  jobbe med hele verdikjeden i et selskap med noen av                       Norges største merkevarer?
… være med på å utvikle og forbedre prosesser?
... jobbe med analyser?

Da kan denne rollen være noe for deg!

Vi trenger medarbeidere som ønsker å utfordre organisasjonen og se fremover. Herunder proaktive og pålitelige medarbeidere med evnen til å oversette tall, data og erfaring til innsikt og gode beslutningsgrunnlag. Vi er opptatt av forbedring og utvikling, og vi håper du ønsker å bidra med videreutvikling av systemer og prosesser, samt kompetanseheving i organisasjonen. Basert på kompetanse og interessefelt så vil rollen kunne formes for den riktige kandidaten. Stillingen inngår i et kompetent og engasjert fagmiljø og du vil jobbe tett med andre controllere og budsjettansvarlige.


Arbeidsoppgaver:

 • utføre kostnadsanalyser og identifisere muligheter for kostnadsreduksjon på tvers av funksjoner
 • gjennomføre og koordinere budsjett – og prognosearbeid for faste kostnader 
 • støtte og rådgiving av budsjettansvarlige i ulike funksjoner 
 • sikre god styringsinformasjon gjennom løpende oppfølging og rapportering
 • videreutvikle systemer og prosesser for kostnadsoppfølging 
 • super-bruker i ulike systemer
 • ad-hoc prosjekter og analyser


Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på masternivå
 • minimum 4 års erfaring fra controlling
 • erfaring fra større virksomheter og kjennskap til kostnadsstyring vil telle positivt
 • god forretningsforståelse og grunnleggende regnskapsforståelse
 • god IT- og systemforståelse og erfaring med analyseverktøy
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er strukturert og som evner å sette ting i system. Du er systeminteressert og drives av å videreutvikle og effektivisere prosesser og systemer. Som person er du interessert, engasjert og nysgjerrig. Du ønsker å bidra der det trengs og har et ønske om å drive forbedringsarbeid. Du jobber selvstendig, samtidig som du samarbeider godt med andre. Vi ser etter deg som er initiativrik og som evner å bygge gode relasjoner på tvers av organisasjonen. Videre er det viktig at du er analytisk anlagt, trives med å jobbe med store datasett, dykke ned i detaljer og utfordre etablerte sannheter. 

Vi tilbyr

Vi kan tilby en utfordrende og interessant stilling i et internasjonalt konsern i vekst. Du vil bli en del av et dynamisk arbeidsmiljø med mange hyggelige og kompetente kollegaer. Du vil ha en viktig rolle med store påvirkningsmuligheter og rom for utvikling. Vi tror på å investere i våre ansatte og gir muligheter for faglig utvikling og vekst. Arbeidsstedet er ved Orkla sitt hovedkontor på Skøyen i Oslo, hvor vi har moderne kontorlokaler med gode fasiliteter som treningssenter, kantine og ansattbutikk. Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, firmahytter og fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, om å søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitte kontaktpersoner. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Jannicke H. Lunder på jannicke.lunder@financepeople.no / 928 21 239 eller Emilie Grønsund på emilie.gronsund@financepeople.no / 920 52 534

Vi håper å høre fra deg!

Orkla - A Home to Grow 

Orkla er et unikt merkevareselskap med et sterkt fotavtrykk i Norden, og Europa. I Orkla får man jobbe med sterke lokale merkevarer i et voksende internasjonalt konsern, noe som gir våre ansatte muligheten til å virkelig gjøre en forskjell og se resultatet av deres arbeid. I Orkla tenker vi globalt, samtidig som vi er opptatt av å utvikle lokale løsninger som imøtekommer kundens og forbrukers behov. 


Lignende søk: Konsulent, Industri / Produksjon, Varehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG