Brenner du for ESG og vil bygge opp din egen avdeling?

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.


På vegne av kunde søker vi til nyopprettet stilling Leder/Partner ESG. Vår kunde er et partnerdrevet selskap som opererer innenfor rådgivnings-/konsulentbransjen og skal nå bygge opp ESG som et eget virksomhetsområde. Rett kandidat har gode lederegenskaper og faglig tyngde innen ESG. Du bør også være omgjengelig, ha en kommersiell legning og være god på å bygge relasjoner. 

Dine viktigste ansvarsområder vil være:

  • overordnet ansvar for økonomisk og strategisk utvikling av avdelingen
  • daglig drift av avdelingen, herunder personalansvar (p.t én person)
  • utvikling av rutiner/prosesser og rammeverk
  • være selskapets ansikt utad på ESG
  • opplæring av organisasjonen internt på ESG i form av presentasjoner, møter, samlinger, nyhetsbrev etc. 
  • holde seg faglig oppdatert på ESG-faget

Den ideelle kandidaten tror vi brenner for bærekraft og har min 7 års erfaring fra BIG 5, evt solid erfaring innen ESG fra industrien.

Som person bør du være ansvarsfull med evne til å delegere, være en god leder som evner å motivere andre. 

Vår kunde kan tilby en sjelden mulighet til å være med å bygge opp og forme en ny avdeling. De har et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø med stor frihet under ansvar. Arbeidsmiljøet er preget av samhold og har fokus på å spille hverandre gode. Dette er et arbeidssted som scorer høyt i GPTW undersøkelser. 

Dersom dette vekker din interesse håper vi å høre fra deg!

I henhold til GDPR, henvises kandidater til å søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Madeleine Bjørkman,  Madeleine.bjorkman@financepeople.no / 977 67 773 eller Mona Gabrielsen, mona.gabrielsen@financepeople.no / 917 46 917.

Alle henvendelser behandles konfidensielt og søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Leder, Rådgivning / Konsulenter