Er du analytisk, systeminteressert og i starten av din karriere? Er du vår nye Business Analyst?

RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv. Vi er også akkurat passe store. Vi er nemlig store nok til å få spennende og prestisjetunge kunder med komplekse oppgaver, store nok til å ha egen europeisk fotballturnering, og små nok til å skape et fellesskap der alle kjenner alle og hvor individer blir tatt vare på. En av våre mest typiske egenskaper er samholdet. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Ansatte har et genuint ønske om at andre skal lykkes – og ser ikke på karriereutvikling som et nullsumspill.

Vi er stolte av å være en attraktiv arbeidsplass. Medarbeidere som trives presterer bedre. Så enkelt, og så vanskelig er det. I 2023 har vi blitt Great Place to Work-sertifisert, og vi er også på 9. plass på listen over Norges beste arbeidsplasser i kategorien 200-499 medarbeidere. Det er skikkelig stas!


Vi ønsker nå å styrke vår interne økonomiavdeling med en Business Analyst som trives med å fordype seg i analysearbeidStillingen er nyopprettet hvor du vil operere i skjæringspunktet mellom regnskap, IT og forretningsutvikling. Som Business Analyst hos oss, vil du få en bred og sentral rolle i økonomiavdelingen, hvor du vil være en viktig sparringspartner for CFO og ledelsen i RSM. Du vil ha en viktig rolle i leveransen av godt beslutningsgrunnlag og gode analyser til ledelsen. Du bli en del av vår økonomiavdeling som i dag består av en kompetent gruppe med 5 ansatte som leverer tjenester innen lønn og regnskap, i tillegg til analyser og beslutningsgrunnlag til ledelsen. Stillingen vil rapportere til selskapets CFO.

Hos oss vil du få en variert og spennende arbeidshverdag med mye ansvar og muligheter. Du vil jobbe med alt fra driftsmessige daglige oppgaver, til oppgaver med lengre perspektiv og dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

  • bidra med innsikt og beslutningsgrunnlag til ledelsen, og oppfølging av virksomhetsstyringen
  • jobbe med finansiell rapportering og analyser i Power BI, herunder datafangst og databehandling
  • forbedring av prosesser og utnyttelse av eksisterende systemer, herunder sørge for en god og effektiv internkontroll
  • vurdere nye systemer og digitale verktøy som kan gjøre økonomifunksjonen mer effektiv


Kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse (bachelor- eller mastergrad innen finans, økonomi, regnskap/revisjon)
  • 2-3 års relevant arbeidserfaring 
  • god økonomisk, finansiell -og strategisk forståelse
  • noe erfaring fra, eller interesse for, Power BI
  • generell interesse for IT og digitale løsninger
  • gode kommunikative evner, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper:
For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er analytisk av natur og har interesse for behandling av data, analyse og visualisering. Du er selvstendig og tar ansvar for egne leveranser, samtidig som du har gode samarbeidsevner og trives med å jobbe i team. For oss er det viktig at du er engasjert og nysgjerrig av natur. I tillegg håper vi du brenner for å forstå underliggende forretningsdriver for å kunne levere best mulig beslutningsgrunnlag til ledelsen.


Vi tilbyr:
Vi tilbyr personlig og faglig utvikling, og du vil bli en del av et kompetent og profesjonelt miljø som jobber på tvers av fag- og funksjonsområder. I tillegg kan vi tilby et svært godt arbeidsmiljø i et av Oslos fresheste forretningsbygg.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på mona.gabrielsen@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt og søknader behandles fortløpende.

Vi håper å høre fra deg! 

 


Lignende søk: Konsulent, Regnskap / Revisjon, Rådgivning / Konsulenter