Vil du være med på en vekstreise? Business Controller søkes til innovativt IT-konsulentselskap

 

Computas er en nordisk leverandør av IT-tjenester og rådgivning med rundt 350 ansatte. Vi utvikler verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor. Vi har 35 års erfaring med system- og applikasjonsutvikling og er en av Nordens fremste eksperter på skyløsninger, AI og maskinlæring.

Vi liker å se på oss selv som en utfordrer som utfordrer oss selv og kundene våre til å forbedre og forenkle – og begeistre!


Vi søker nå en fremoverlent Business Controller til vårt økonomiteam. Dette er en stilling med stor variasjon i arbeidsoppgaver og du vil være sentral i arbeidet med å videreutvikle prosesser innenfor controlling og økonomistyring i selskapet. Som Business Controller i Computas vil du få mye ansvar og du vil jobbe tett med CFO og ledergruppen i tillegg til samarbeid på tvers av konsernet.

Ønsker du å jobbe med Business Controlling i et innovativt IT-konsulentselskap med en unik bedriftskultur? Da kan dette være den riktige muligheten for deg!

Arbeidsoppgaver: 

 • økonomioppfølging og analyser av selskapets prosjekter
 • økonomioppfølging og analyser av konsernets datterselskaper
 • utarbeide månedsrapporter og annen løpende rapportering til ledelsen og styret 
 • koordinere og drive prognose- og budsjettprosesser
 • utarbeide kvartalsrapporter til aksjonærene
 • følge opp aksjonærer og aksjeboken
 • videreutvikle verktøy og prosesser for å sikre god styringsinformasjon
 • ad-hoc analyser og prosjekter


Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på masternivå
 • 2- 4 års erfaring fra controlling, revisjon eller lignende
 • erfaring eller interesse for Power BI er en fordel 
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Personlige egenskaper
For å lykkes i denne rollen tror vi det er viktig at du er analytisk, kommersiell og har en ‘can do’ holdning. Du ønsker å utvikle deg og er en som bidrar der det trengs. Som person er du strukturert, nøyaktig og opptatt av kvalitet i arbeidet ditt. Du trives med selvstendig arbeid, men er samtidig en lagspiller som gjerne deler kompetanse og erfaring med andre. Videre er det viktig at du er engasjert, nysgjerrig og initiativrik.

Vi kan tilby
Til den rette kandidaten kan vi tilby en variert rolle i et innovativt selskap med store vekstambisjoner. Du vil bli en del av et kompetent, engasjert og hyggelig arbeidsmiljø der det er høyt under taket. Selskapet er 100% eid av de ansatte og alle som starter hos oss får aksjer ved oppstart! Vi er opptatt av faglig utvikling og arrangerer interne fagdager flere ganger i året. Vi liker å tro at Computas er mer enn bare en arbeidsplass og det sosiale på arbeidsplassen er viktig for oss. Vi tilbyr en fleksibel arbeidshverdag, mulighet for å kjøpe ytterligere aksjer i selskapet, gode pensjon- og forsikringsordninger og flere andre ansattgoder. Les mer om å jobbe hos oss her: https://computas.com/jobb/det-gode-liv/

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Jannicke Høiback Lunder på +47 92 82 12 39 / jannicke.lunder@financepeople.no eller Henriette Kjærås Aaberg på + 47 97 61 52 26 / henriette.aaberg@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt og søknader behandles fortløpende. 

Vi håper å høre fra deg! 

 


Lignende søk: Konsulent, IT / Tech /, Telekommunikasjon