Head of Accounting søkes til børsnotert selskap i vekst

Protector Forsikrings visjon er å utfordre bransjen. Vi oppnår lønnsom vekst ved å kombinere en unik kultur, sterke relasjoner, innovative løsninger og effektive analytiske metoder. Våre viktigste bidrag til samfunnet er å beskytte liv og eiendeler, og avlaste våre kunder fra økonomiske risikoer. Vårt sosiale ansvar inkluderer også beskyttelse av menneskerettigheter, arbeidsstandarder, miljø og anti-korrupsjon.

Protector Forsikring er notert på Oslo børs og er i dag rundt 500 ansatte fordelt på kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Storbritannia. Vår kultur er basert på prestasjon, verdistyring og evnen til å tenke nytt og annerledes.


Vi søker nå en faglig interessert og engasjert leder til rollen som Head of Accounting.  Som Head of Accounting må du trives med å lede og motivere andre samtidig som du brenner for regnskapsfaget. Du vil ha et bredt spekter av ansvar innenfor regnskap og skatt samt forbedringsarbeid/-prosjekter på konsernnivå. Stillingen rapporterer til Økonomidirektør i Oslo. Avdelingen du vil bli en del av består av sju personer, med ulik bakgrunn og erfaring innen regnskap, skatt og lønn. Avdelingen skal sørge for effektive prosesser og bidra til kostnads- og kvalitetslederskap. Hos oss vil du få rom til å påvirke din egen hverdag og karriere. I Protector tror vi på at når menneskene som jobber her utvikler seg, kan vi som selskap gjøre det samme.

Arbeidsoppgaver:

 • lede, motivere og være en faglig veileder for regnskapsavdelingens seks medarbeidere
 • oppfølging, støtte og bistand til finance managere i de andre landene
 • månedsrapportering
 • oppfølging av investeringsporteføljen; faglig rådgiving på regnskap og skatt for finansielle instrumenter
 • konsolidering og kontantstrømoppstillinger
 • kvartalsregnskap og årsregnskap med noter etter IFRS
 • skatt og transfer pricing
 • bistå og kvalitetssikre forsikringsavsetninger
 • bistå og kvalitetssikre offentlig rapportering
 • effektivisering og automatisering av prosesser
   

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, Master i revisjon og regnskap (MRR) eller tilsvarende
 • 5-10 års relevant erfaring fra tilsvarende stilling og/eller revisjon
 • solid regnskapsforståelse, herunder IFRS, og erfaring med konsernregnskap
 • erfaring fra internasjonalt selskap og/eller erfaring fra forsikringsbransjen er en fordel
 • sterke Excel kunnskaper og erfaring fra ERP systemer. Fordel med erfaring med BI-verktøy
 • beherske engelsk både muntlig og skriftlig
   

Hvem er du?

Den ideelle kandidaten er en engasjert og operativ fagleder som trives med å lede, utvikle og motivere et team. Du ønsker å være en bidragsyter og en lagspiller for å nå våre felles mål. Videre er du ansvarsbevisst og forstår viktigheten av kvalitet i leveransene, jobber selvstendig og evner å prioritere. Du tør å utfordre det etablerte og oppsøke informasjon ute i linja og på tvers av hele organisasjonen. Positive holdninger og godt humør er viktig for å bidra til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr:

Vår kultur gjør oss unike. Vårt DNA og våre verdier er sentralt i alt vi gjør, og veileder oss i små og store beslutninger i hverdagen. Hos Protector er veien til beslutninger kortere, arbeidsoppgavene bredere, relasjonene tettere og det er lagt til rette for kompetanseutvikling. Vi har både ansatte med lang erfaring fra bransjen, og nyutdannede som bidrar til at vi har et motiverende, fremoverlent og givende arbeidsmiljø med kunnskapsdeling på tvers av alder og erfaring.


Du vil også få flere goder, som blant annet konkurransedyktige vilkår, gode forsikringsordninger, sentrale lokaler på Aker Brygge og kostnadsfri trening på treningssenter (Jobbsprek) i samme bygg.

Virker dette interessant, ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Anne Hilde Nilsen på 975 89 490 eller på anne@financepeople.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 


Lignende søk: Bank / Finans tjenester, Leder, Forsikring