Norges mest bærekraftige logistikkselskap søker Data Manager til konsernnivå

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

 

Posten Bring AS er et nordisk post- og logistikkonsern i vekst. Vår visjon 'Vi gjør hverdagen enklere og verden mindre' forteller hva vi strekker oss mot, og ønsker å oppnå for våre kunder. Konsernet møter markedet med to merkevarer; Posten er vårt tilbud til hele det norske folk og Bring er vårt tilbud til det nordiske markedet.

Våre verdier er «tar ansvar», «spiller på lag» og «vil mer». Gjennom verdiene gjenspeiler vi et konsern som er til å stole på, og som har engasjerte og stolte medarbeidere.


I Posten Bring AS er vi alltid i utvikling og våre medarbeidere jobber kontinuerlig for at vi skal fortsette å være kundens førstevalg også i fremtiden. Innovasjon, digitalisering og bærekraft preger våre satsningsområder.

For å styrke laget søker vi nå en Data Manager som skal ha ansvaret for økonomiske masterdata, data governance og kvalitet for konsernet. Du vil være «hands on» i bruk av system, samt sentral i etablering, utvikling og vedlikehold av god virksomhetsstyring. Posten og Bring benytter i dag Oracle Data Relationship Management (DRM), men er i prosess med å vurdere og anskaffe ny løsning som du vil kunne være med å påvirke. Konsernet har lagt opp til en hybrid arbeidsform og stillingen har utgangspunkt i Posthuset i Oslo. Stillingen rapporterer til leder for konsolidering og rapportering.


Arbeidsoppgaver

 • ansvarlig for styringsprosesser og beste praksis for datakvalitet og bruk av masterdata
 • definere og kategorisere økonomiske masterdata og strukturer i samarbeid med forretning
 • effektivisere og automatisere prosesser
 • noe forvaltningsarbeid av økonomiske masterdata og strukturer
 • samarbeid med IT- og tjenesteleverandør
 • løpende prosjektdeltakelseØnskede kvalifikasjoner

 • minimum tre års erfaring med vedlikehold og forvaltning, samt prosesstyring av Masterdata
 • erfaring med masterdataverktøy
 • høyere utdannelse innenfor økonomi eller IT
 • god forretningsforståelse 
 • beherske kommunikasjon på engelsk, både skriftlig og muntligPersonlige egenskaper
For å lykkes i denne rollen må du være selvgående, målrettet og ha høy gjennomføringsevne. Du tar eierskap til oppgavene dine og evner å se alternative løsninger på utfordringer. Videre trives du med en bred kontaktflate og har gode relasjonelle egenskaper. Du har «drive» og er nysgjerrig, men forstår likevel viktigheten av at faste periodiske oppgaver blir gjennomført.


Hvorfor jobbe i Posten?
Hos oss vil du få rom til å forme din egen hverdag og karriere. I Posten Bring tror vi på at når menneskene som jobber her utvikler seg, kan vi som konsern gjøre det samme. Vi tilbyr deg en stilling der du alltid vil være i utvikling og på vei til nye steder og ansvarsområder. Hos oss vil du bli del av et faglig sterkt kompetansemiljø og hyggelige kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og solide forsikrings- og pensjonsordninger. Vi holder til i Posthuset med Oslos beste utsikt!

Posten og Bring har som mål å ligge i forkant av utviklingen i samfunn og marked. Derfor er det viktig at vi ser løsninger der andre ser problemer, og prøver ting andre kanskje ikke tør. Vi er veldig stolte av at vi for fjerde året på rad i mars 2023 ble kåret til Norges mest bærekraftige logistikkselskap! 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Andreas Kleiven på 948 87 566/andreas@financepeople.no eller Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no.
Alle henvendelser behandles konfidensielt. Alle søknader behandles fortløpende.


Lignende søk: Leder, Transport / Logistikk / Lager