Er du vår nye FP&A Lead?

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

 

Mer is a leading European EV charging company with business in Norway, Sweden, UK, Germany, and Austria. Our mission is to make sustainable electric mobility easy and accessible for everyone – hence we view everything through a customer centricity and sustainability lens. Mer is a full-service charging provider and active in all charging segments from public, workplace, depot, on-street, to home charging. The group is a merger of successful charging start-ups and has an expansive European growth strategy. Mer is fully owned by Norwegian Statkraft, Europe’s largest renewable energy provider and virtual power plant operator – sustainable since 1895 – giving Mer a clear competitive edge.


Mer Group er på jakt etter en Financial Planning & Analysis (FP&A) Lead som vil ta fullt eierskap til våre budsjett-, prognose, og investeringsprosesser. Den ideelle kandidaten har en sterk evne til å jobbe selvstendig, balansere komplekse budsjetter og formulere presise økonomiske prognoser som styrker vår forretningsstrategi og sette opp investeringsanalyser.

I denne rollen vil du stå i spissen for finansiell modellering, og din evne til å omdanne data til konkret, strategisk innsikt vil være avgjørende. Vi ser etter en person med en robust forståelse av tall og analyse, som kan dykke dypt ned i finansenes detaljer og samtidig opprettholde en overordnet strategisk perspektiv.

Du vil være ansvarlig for å drive og forbedre våre økonomiske modeller, og din analytiske innsikt vil bidra til å utvikle og finpusse investeringsanalyser som underbygger våre langsiktige mål. Den rette kandidaten har en relevant utdannelse på mastergradsnivå og solid erfaring fra økonomistyring, noe som gjør deg godt rustet til å ta på deg denne nøkkelrollen i vår økonomifunksjon.

Stillingen vil rapportere til Head of Group FP&A og samarbeide tett med resten av FP&A-teamet, konsernledelsen og linjeledelsen i en desentralisert organisasjon. Du vil bli en del av et konsern i vekst med dedikerte og hyggelige kolleger som jobber for å bygge en bærekraftig og smartere fremtid – én lader av gangen.

 

Hovedansvarsområder

 • lede budsjett- og prognose prosessene (planlegge, gjennomføre og implementere)
 • utarbeide, videreutvikle og drive frem finansielle modeller og investeringsanalyser
 • langsiktig finansiell modellering
 • utarbeide analyser og faktabasert beslutningsstøtte av høy kvalitet og omgjøre tall til innsikt
 • bidra med CF-analyser og verdivurderinger ifm M&A
 • støtte datterselskaper med analyse og metodikk
 • være en strategisk partner og støtte datterselskaper med analyse og innsikt
 • forvalte og videreutvikle selskapets finansielle modeller
 • utarbeide ledelsesrapporter, analyser og diverse beslutningsgrunnlag for ledelsen
 • lede og drive forbedrings- og endringsprosjekter for å sikre en effektiv og fremtidsrettet finansfunksjon
 • ad-hoc analyser, rapportering og prosjekter

 

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere relevant utdannelse på mastergradsnivå, herunder siv.øk eller indøk
 • minimum 5 års relevant erfaring innen FP&A/business controlling, konsulentvirksomhet eller revisjon/TAS
 • erfaring med analyse
 • erfaring fra internasjonal virksomhet er en fordel
 • erfaring med budsjett og prognoseprosesser
 • kompetanse innen relevante analyseverktøy som Power BI eller lignende er en fordel
 • solide ferdigheter i Excel og Office-pakken generelt
 • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

 

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være forretningsorientert, analytisk og ha meget høy gjennomføringsevne. Du må evne å løfte blikket og se helheten samtidig som du har kontroll på detaljene, og du har en grunnleggende positiv og løsningsorientert innstilling. Videre er du ansvarsbevisst og forstår viktigheten av kvalitet i leveransene, og du trives med høyt tempo og høye krav. Sterke samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper vektlegges tungt, samtidig som du evner å levere selvstendig.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Mer Group tilby en faglig utfordrende og krevende stilling hvor du får være med på videreutviklingen av et internasjonalt konsern i kraftig vekst. Det vil være store muligheter for både faglig så vel som personlig utvikling i en stilling som byr på krevende og varierte arbeidsoppgaver. Arbeidsmiljøet beskrives best som fremoverlent og internasjonalt, og er preget av hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer. Selskapet holder til i moderne lokaler på Lilleaker, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø, Partner i FinancePeople på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no. I henhold til GDPR, blir du bedt om å søke gjennom systemet og ikke direkte til kontaktpersonen oppført i denne annonsen.

 

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

 


Lignende søk: Konsulent, Bank / Finans tjenester, Regnskap / Revisjon