Senior Kundeansvarlig søkes til innovativt FinTech-selskap rettet mot eiendom

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

 

Eiendomsverdi har siden 2000 samlet data om det norske eiendomsmarkedet og sitter i dag på 'verdens beste eiendomsdatabase', et fantastisk utgangspunkt for å utvikle unike produkter og tjenester til våre kunder. Vi er blant de ledende i Europa på avansert statistisk verdiestimering av bolig, og har en portefølje av produkter og tjenester som tilbys profesjonelle aktører i eiendomsmarkedet. Eiendomsverdi har også fagansvaret for produksjon av boligprisstatistikken som publiseres av Eiendom Norge. Våre kunder inkluderer eiendomsutviklere, eiendomsmeglerforetak, takseringsselskaper, banker, forsikringsselskaper, agenter, inkasso, advokater og offentlige virksomheter.

Vi er i dag 55 ansatte med omfattende kompetanse innenfor utvikling og salg av produkter og tjenester., statistikk, programmering, systemarkitektur, databaser og kartsystemer. Eiendomsverdi har solid økonomi og er eiet av de fire største bankene i Norge; DNB, Eika, Nordea og SpareBank 1.


Eiendomsverdi er et solid og veletablert FinTech-selskap som bygger mye av suksessen sin på kundenær innovasjon, spennende teknologi, relevante produkter og høy faglig kompetanse. Vi er en betydelig leverandør av tjenester innenfor både bolig- og næringseiendom, inkludert ESG-området.  

Vi ønsker å styrke markedsteamet vårt med flere dyktige medarbeidere. Eiendomsverdi leverer i dag det viktigste verktøyet for vurdering av markedsrisiko og våre tjenester benyttes av over 200 eiendomsutviklere til å ta gode beslutninger i akkvisisjonsfasen, utviklingsfasen og salgsfasen. For å utvikle og følge opp dette markedet er vi på utkikk etter en Senior Kundeansvarlig som primært skal jobbe med tjenester rettet mot eiendomsutviklere innenfor både bolig- og næringseiendom. I Eiendomsverdi er vi opptatt av å jobbe sammen som et team så du vil også være involvert i arbeidet med flere av våre andre kundegrupper. Som kundeansvarlig i Eiendomsverdi vil du jobbe med et bredt spekter av arbeidsoppgaver og være ansvarlig for din egen kundeportefølje. Du vil bli en del av et sosialt, engasjert og kompetent arbeidsmiljø som brenner for å utvikle selskapet videre. 

Er du kommersiell, analytisk og trives med å bygge langsiktige relasjoner? Har du i tillegg erfaring fra eiendomsutvikling og/eller næringseiendom så kan dette være den rette muligheten for deg!

Arbeidsoppgaver:

  • relasjonsbygging, rådgivning og løpende oppfølging av både nye og eksisterende relasjoner innenfor eiendomsutvikling og næringseiendom
  • forstå kundens behov, herunder utarbeidelse og presentasjon av analyser til kunder 
  • salg til kunder i egen portefølje, inkludert inngåelse av avtaler og oppfølging 
  • bidra til videre vekst gjennom mersalg og utvikling av nye innovative produkter og tjenester i samspill med kunder 
  • CRM- og avtalearbeid, inkludert oppfølging av regulatoriske forhold og Compliance-krav

Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere økonomisk utdannelse på masternivå 
  • minimum 5 års relevant erfaring, fortrinnsvis fra eiendomsutvikling og/eller næringseiendom
  • erfaring med analysearbeid og verdsettelse av eiendom
  • erfaring fra både bolig- og næringseiendom vil telle positivt
  • solid systemforståelse og Excel kompetanse 

Personlige egenskaper 
Som person er du en god relasjonsbygger som trives med å jobbe tett med kunder. Du har gode analytiske evner og solid erfaring med verdsettelse av eiendom. Videre er det viktig at du er strukturert, har høy gjennomføringsevne og verdsetter leveranser av høy kvalitet. Du trives med samarbeid og ønsker å spille andre gode, samtidig som du er selvgående. For å lykkes i denne rollen tror vi at du er positiv, nysgjerrig og en som trives med å holde presentasjoner og kommunisere med et bredt spekter av motparter.

Vi tilbyr 
Til den rette kandidaten kan vi tilby en spennende stilling med et stort ansvarsområde der du vil få muligheten til å være med å utgjøre en forskjell. Vi er små nok til at alle kjenner alle, men allikevel store nok til at vi har et inspirerende og faglig sterkt miljø. Det er store muligheter for både faglig- og personlig utvikling og vi investerer mye i utvikling av våre ansatte. Arbeidsmiljøet er svært godt og vi innehar Great Place to Work-sertifisering. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som inkluderer felles bonusordning, gode pensjon- og forsikringsordninger og stor fleksibilitet innenfor overordnede rammer. Vi har også firmaleilighet på Kvitfjell. Vi holder til i moderne lokaler med høy standard på toppen av Steen & Strøm-bygget i Oslo sentrum. Noe reiseaktivitet må påberegnes i stillingen. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte Jannicke Høiback Lunder på
928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no eller Anne Hilde Nilsen på 975 89 490/anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt og søknader behandles fortløpende.

Vi håper å høre fra deg!


Lignende søk: Konsulent, Eiendom / Eiendomsmegling