Controller til Advokatfirmaet Thommessen

Lagre
Du må logge på eller
opprette en konto for å lagre en jobb.

Thommessen er et ledende norsk forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Vi dekker alle forretningsjuridiske områder og arbeider for å kunne tilby de beste løsningene for våre klienter.
Thommessen var det første av de ledende forretningsadvokatfirmaene som implementerte og innarbeidet profesjonell prosjektledelse. Siden 2015 har vi utdannet alle våre medarbeidere innen prosjektledelse. Hos Thommessen får du kolleger som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt oss.
Thommessen er høyt rangert i flere nasjonale og internasjonale markedsundersøkelser, og har de siste fire årene blitt kåret til Norges ledende forretningsadvokatadvokatfirma i TNS Sifo Prosperas undersøkelse.

Advokatfirmaet Thommessen AS holder til sentralt i Vika, i moderne lokaler. Du vil inngå i økonomiavdelingen som består av ni medarbeidere i Oslo og én i Bergen. Avdelingen har et bredt ansvarsområde, blant annet: regnskapsavleggelser, periodisk rapportering, analyse, fakturering, budsjettering, inndrivelse av fordringer, behandling av leverandørfakturaer, lønn og utgiftsrefusjoner, bank inkl. klientmidler, klientavtaler og prising, kundekontroll og saksopprettelse. Stillingen vil jobbe tett med, og rapportere til selskapets økonomisjef.

Arbeidsoppgaver

 •  kvalitetssikring av regnskapet
 •  løpende kostnadskontroll (inkl. vurdering av aktivering, avsetninger)
 •  bidra i årsoppgjøret, som gjøres i samarbeid med selskapets revisor
 • delta i prognose- og budsjettprosessen
 • bistå markedsavdelingen med prising
 • bidra i interne prosjekter (eks. prosessforbedring, IT-systemer) 
 • bistå med ad hoc-analyser og løpende rapportering

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere utdannelse innen økonomi
 • 2 års erfaring, fortrinnsvis fra et større revisjonsselskap 
 • god regnskapsforståelse 
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk 
 • interesse for IT, og særlig forståelse for oppbyggingen av et integrert økonomisystem og grensesnitt med andre IT-løsninger

Personlige egenskaper
For å lykkes i rollen, må du være strukturert, analytisk, nøyaktig og opptatt av å levere kvalitet. Du bør også være initiativrik, operativ og selvgående. Vi ser etter deg som er nysgjerrig og engasjert, som liker å jobbe sammen med andre, og som har lyst til å bidra til vårt miljø – både faglig og sosialt. 

Vi tilbyr
En spennende stilling i et av Norges største advokatfirma hvor du får jobbe sammen med engasjerte kolleger som er opptatt av å dele kunnskap og jobbe mot felles mål. Gode betingelser og forsikringsordninger. Selskapet flytter inn i nye flotte lokaler i Vika, i Via-bygget sommeren 2021.

Virker dette interessant ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte Mona Gabrielsen, partner i FinancePeople, på mobil 917 46 917 eller mona@financepeople.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi behandler alle søknader fortløpende


Lignende søk: Advokat / Juridiske tjenester, Konsulent, Regnskap / Revisjon, Rådgivning / Konsulenter