Ønsker du å være med på å utvikle Norges største entreprenørselskap? Vi søker Treasury Analyst

 

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.


Vi ønsker å styrke teamet vårt med en analytisk og engasjert Treasury Analyst. Group Treasury har ansvaret for konsernets likviditetsstyring og finansielle risikostyring, gjeldsfinansiering, garantier og bankrelasjoner. I tillegg har avdelingen det operasjonelle ansvaret for konsernets aksjeprogram for ansatte. Som Treasury Analyst vil du ha en viktig rolle i finansavdelingen og du vil jobbe med et bredt spekter av treasury-relaterte aktiviteter i konsernet. Du vil jobbe tett med og rapportere til VP Treasury & Corporate Finance. 

Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å utvikle deg og få muligheten til å være med på å forme den fremtidige treasury-funksjonen i et stort konsern!

Arbeidsoppgaver

 • Likviditet- og kontantstrømsprognoser og arbeidskapitaloptimalisering for konsernet 
 • Bistå i videreutvikling av konsernets Cash Management funksjon
 • Håndtere den daglige driften av konsernets aksjekontor
 • Bistå i finansieringsprosesser og jobbe tett med eksterne interessenter, inkludert banker og andre kredittinstitusjoner
 • Bistå med rapportering, bla. til konsernledelsen og banker
 • Håndtere og følge opp Trade Finance relaterte produkter og bistå i videreutvikling av dette produktområdet 
 • Finansiell risikostyring, herunder bistå ifm. valuta- og råvaresikringer 
 • Andre Treasury relaterte arbeidsoppgaver og ad-hoc prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere økonomisk utdanning
 • 1-4 års arbeidserfaring fra tilsvarende rolle, bank, revisjon, konsulentvirksomhet eller lignende
 • Erfaring med prosess- eller prosjektarbeid i et større konsern vil telle positivt 
 • Gode Excel og Power Point kunnskaper 
 • God systemforståelse- og interesse 
 • God fremstillingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper 

For å lykkes i denne rollen må du være analytisk, kommersiell og ha en 'can do' holdning. Du er strukturert, nøyaktig og evner å prioritere arbeidsoppgaver på en god måte. Videre er det viktig at du er en lagspiller som foretrekker samarbeid, samtidig som du er selvstendig og tar eierskap til dine ansvarsområder. Du evner å bygge relasjoner og tillitt på tvers i organisasjonen og har et sterkt ønske om å sammen finne løsninger.

Vi tilbyr 

Dette er en unik mulighet til å bli en del av Norges ledende entreprenørselskap og få være med på å utvikle den fremtidige treasury-funksjonen i Veidekke. Vi kan tilby en utfordrende og variert stilling der du vil få være med på å forme egen rolle basert på dine interesser og ferdigheter. Du vil få jobbe med dyktige og engasjerte kollegaer i et dynamisk og samarbeidsorientert konsern med korte beslutningsveier.
Vi er opptatt av å bygge våre ansatte og kan tilby store utviklingsmuligheter internt. Videre er vi en arbeidsplass med sosiale aktiviteter og andre tiltak som skaper et sosialt og godt arbeidsmiljø. Vi tror at det å eie en del av sin egen arbeidsplass gjør det enda morsommere å jobbe og derfor har vi aksjeprogram for ansatte. Vårt hovedkontor er på Skøyen, men vi vil flytte inn i helt nye lokaler på Ulven i Oslo i 2025. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no.Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Jannicke H. Lunder på mobil 928 21 239 / jannicke.lunder@financepeople.no eller André Herlofsen på 934 80 266 / andre@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt og fortløpende.

Vi håper å høre fra deg!

 


Lignende søk: Bygg / Anlegg / Håndverk, Bank & Finans